2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب داشتم یه مطلب میخوندم عزیزان. سهام عدالت مجموعه ای لز ۳۶ سهامه که بهترین سهام های ایران توش هستن و هیچ جوره ضرر نیست فقط کاری که باید بکنین اینکه اصصصصلا واگذارش نکنین و به هیچ وجه  نفروشین.

کاربری قبلی ۹۶/۹/۱۵
[QUOTE=135333656]منم سهاممومستقیم کردم.اطلاعی ندارم[/QUOT خا از اون۳۶ شرکت کدومو انتخاب کردی؟

مگه نباید تو سجام ثبت نام کنیم اول من هنوز اونجا ثبت نام نکردم.فقط تو سامانه سهام عدالت روش مستقیمو انتخاب کردم

ارز اولیه چیه؟ قیمتش چنده 

شرکت ها یسری ارز اولیه میفروشن سهام هست که چندین برابر میشه و صد در صد همش سوده. تو اخبار اعلام میکنن قیمتاشم خیلی زیاد نیست البته بستگی به شرکتش داره مثلا شوهرم شستا رو خرید ۳ میلیون و ۵۰۰ ولی غگلیا رو خریدیم ۱۷ هزار تومن

کاربری قبلی ۹۶/۹/۱۵