2777
2789

می‌خوام تفاوت شون بدونم شما چابهار و جنوب دوستان دارین یا شمال شما کدومشون ترجیح میدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمالم خیلی خوبه فقط تابستوناش خیلی بده اما چابهار تا الان نرفتم اما میگن همه فصلاش بهاره انقد خوبه حالا برا چی یکی ازین دو؟ الان کجایین؟

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
شمال شهرهای دور از ساحلش هوای شرجی دارن؟

تابستونای شمال بده ادم خیس عرق میشه بقیه فصلاش عالیه

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
شمال شهرهای دور از ساحلش هوای شرجی دارن؟

اره فقط رو کوه هاش که بری هوا خشکه نیم درصد رطوبت هم نداره من اصلا اونجاش نمیتونن بمونم بدنم با رطوبت ۹۹ درصد عادت داره رو کوه خفه میشم... 

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  
شمالم خیلی خوبه فقط تابستوناش خیلی بده اما چابهار تا الان نرفتم اما میگن همه فصلاش بهاره انقد خوبه ح ...

زمستون و پاییزش واقعن خوبه ولی بهار و تابستان شب بری منطقه آزاد تا برسی خونه باید لباسارو بشوری شرجیش کلن خیس میکنه 

ولی دریاش واقعن باحاله 

کمربند هارو ببندید.  عاشق بستنی