2777
2789
عنوان

تجربه واکسن های پسرم

156 بازدید | 9 پست

از اونجایی که خودم قبل زدن واکسن پسرم استرس میگیرم و دربه در دنبال تجربه های این و اون  میگردم ،تصمیم گرفتم بعد هر واکسنش بیام و تو این تایپیک تجربم رو با اونایی که علاقمندن درمیون بذارم

الهی و ربی من لی غیرک  خدایا پسرم رو صحیح و سالم بهم برسون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فعلا تا۶ ماهگیو زدم براش 

که ۶ ماهگی راحت ترینش بود و۴ ماهگی سخت ترین

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

واکسن دوماهگی علیرضا بشدت وحشتناک بود .از نیم ساعت قبل بهش دوبرابر وزنش قطره استامینوفن حکیم دادم این مارک بهتر از بقیه است بنظرم. بعد زدن آمپول جیغ های دلخراشی کشید و کلا رنگش زرد شد بعد چند لحضه بخاطر تاثیر دارو و واکسن خوابش برد و یک ساعتی خوابید اما به محض بیدار شدن گریه های وحشتناکی میکرد و کلا رنگش میپرید شیرهم نمیخورد .مادربزرگم گفت بچه فشارش میفته که رنگش میپره با قطره چکون قنداب دادیمش و بهتر شد اما گریه ها همچنان ادامه داشت تو ۱۲ ساعت پنج بار گریه وحشتناکی سر داد.

مراقبت های واکسن هم اینجوری انجام دادم تا ۲ساعت هر یه ربع حوله ای که از قبل تو یخچال یارفریزر سرد شده (سردباشه نه یخ) رو روی جای واکسن میذاشتم ۱۰ثانیه نگه میداشتم برمیداشتم و بعد از ۲ساعت حوله گرم .حوله گرم دیگه هرچی بیشتر بهتر که مایع واکسن راحتتر پخش بشه .هر ۴ساعت هم دوبراربر وزنش استامینوفن میدادم بهش اما تب کرد شب تا صبح به پاش نشستم .حتما باید اول حوله سرد بذاریم حوله گرم اول باعث میشه تب بالا بیارن.اگرتبش با استامینوفن پایین نیاد باید لباساش رو کمتر کنین یا دست و صورتش رو با آب ولرم بشوریم تا حرارتش بیاد پایین.بعد ۸ساعت یه قاشق چای خوری روغن حیوانی اصل با ۲قطره استامینوفن قاطی کردم و مالیدم دور محل واکسنش فقط نباید روی سوراخش باشه دورش کافیه هم مسکن هست هم کمک میکنه ورم بخوابه

واکسن چهارماهگیش بنظرم بهتر بود 

اینبار علاوه براینکه نیم ساعت قبل واکسن دوبرابر وزنش قطره استامینوفن دادم قنداب هم بهش دادم که تحمل دردش بیشتر بشه. واکسنای چهارماهگی چون دوتا هستن خیلی نگران بودم و موقع زدن خودم بغلس کردم و بوسیدمش اما دوتا جیغ وحشتناک زد بعدش بخاطر فشار آمپول و اثر قطره خوابید بعد بیداررشدنش خیلی سرحال بود حتی پاش رو تکون میداد اما۴ساعت بعدش دردش شروعرشد و خیلی بیتابی کرد تا وعده قطره استامینوفنش رسید و بعدش خداروشکر خوابید. فقط همین یکبار بیتابی کرد .فقط تو خواب ناله میکرد و خودش رو تکون میداد .اینم بگم من هر دوبار قنداقش کردم که کمتر پاش رو تکون بده . تب هم خداروشکر نکرد .روز بعدش بدنش داغ شد که با قطره کنترل شد و فقط کمی هنگام تکون دادن پاش دردش میگرفت.مراقبتها هم مثل دفعه قبل 

من فعلا تا۶ ماهگیو زدم براش  که ۶ ماهگی راحت ترینش بود و۴ ماهگی سخت ترین

فکر میکنم بدن بچه ها با هم متفاوته و هر کدوم یه جور واکنش نشون میدن.انشالله بقیه رو هم راحت بزنه.

وای منم خیلی میترسم ، فردا واکسن یک سالگی پسرم هست البته با این شرایطکرونا نمیدونم چطوری براش ماسک.ب ...

انشالله که راحت بگذره.ماسک نمیخاد جای خلوت ببریدش و تو ماشین نگهش دارین به محض آماده شدن واکسن ببریدش داخل و به اونی که میزنه بگین ماسک بزنه