2777
2789

کاریش ندارم چپ و راستم من قربون صدقه مامان بابام میرم 

بااینکه هیچ کدوم اخلاق درست حسابی ندارن!

بابامو میذارم پای این که سنش بالاست ۶۰سالشه

و مامانمم میذارم پای فشاری که روشه و قسط و بدهی داره 

اما مامانم همیشه داره بامن  با تیکه و کنایه حرف میزنه  بخدا من خودم سرکار میرفتم هیچوفت پولی ازشون نخواستم دختری نبودم که بخوام آبروشونو ببرم یا هی بخوام خرج کنم و ازشون پول بخوام 

الان نامزد دارم هردوتاشون دوس دارن من زودتر ازدواج کنم ما تواین شزایط دوس نداریم ازدواج کنیم چون دلمون میخواد حداقل چهار تا ادم برا عقد و عروسیمون بیان هردوجوونیم و دوس داریم حداقل یه جشن داشتا باشیم تازه ۵ ماهه نامزد کردیم که این وضعیت پیش اومد و نشد که عقد و عروسی بگیریم

مامانم همش داره بهم تیکه های مسخره میپرونه یا میگه دیگه وقتشه بری منم راحت شم

یا توی یه حرفش میگه بعد از یک سال زندگی اگر عشقی ام براتون بمونه 

و خیلی چیزای دیگه ک دل منو میشکنه

متاسفانه خیلیم زبون درازه و زود جوابتو میده که من ترجیح میدم بیشتر باهاش بجث نکنم عین بچهای حسود می مونه خیلی خیلی از وضعیتم ناراحتم خداکنه هرچه زودتر این کرونای لعنتی بره من بتونم برم سر خونه و زندگیم 

قبلا گفته بود وام اردواج رو میده ب خودمون قسطشم خودمون بدیم ک پول بذاریم روهم خونه رو یه جای خوب بدون  اجاره یایه جایی ک میتونیم خونه بسازیم با پولایی ک داریم

الان میگه نه میخوام پولرو همش واسه تو چی بخرم

کلا انگار بامن لج داره 😔😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا عین مامان من ک وقتی نامزد بودم همش سرکوفت میزد 

مادر شوهرت تو رو میزنه بیرونت می‌کنه خاک بر سرت عرضه نداری شوهرت رو وابسته کنی و...

میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔⁦❤️⁩⁦❤️⁩
واقعا چرااینجورین اینا انگار از سرراه پیدامون کردن

نمیدونم والا اگه فهمیدی بهم بگو کلا مامانم با من رفتارش فقط لینجور بود با بچه دیگش خیلیییی خوب بود درکش میکرد باهاش حرف میزد با روانشناس مشورتمیکرد اما من نه اون بچه بده بودم حتی ابرومو تو همه فامیل برد با پسری دوست شده بودم هرجا نشست تعریف کرد

من خوب میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام تو دیگر هیچوقت خوب نخواهی شد..
اوف مث مامان من با اشک و ناله و آه و نفرین جهیزیه خریدم  هیچ وقت نمیبخشمشون خدا ب بدترین عذاب ...

فککنم سر راهی هستیم نمیدونم اینا ک مارو نخاستن چرا ب دنیا اوردن

اوف مث مامان من با اشک و ناله و آه و نفرین جهیزیه خریدم  هیچ وقت نمیبخشمشون خدا ب بدترین عذاب ...

عین من 

منک اصلا هیچ ذوقی نداشتم برا خرید جهیزیم😊 هر چی نشون میدادن میگفتم نمی‌دونم هر کدوم رو خواستین بردارین

میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔⁦❤️⁩⁦❤️⁩

یکی از فامیلای ما هم با دخترش خوب نبود.. همش پشتش بد میگفت و با هم دعوا داشتن ..جهاز درست حسابی هم نداد و بیشتر چیزای بزرگ رو پسره براش خرید و عروسی لاکچری براش گرفت..الان که عروسی کرده پسره انقدر بهش محبت میکنه که عقده هاش کم شده و مامانه تنها شده دلش مدام تنگ میشه و برای هم میمیرن..

فککنم سر راهی هستیم نمیدونم اینا ک مارو نخاستن چرا ب دنیا اوردن

مرض داشتن بخدا من انقد بچه کم خرج و بدبختی بودم تازه میخاستن خونه بخرن یجا خراب 

من ۱۴سالم بود انقد التماس و دعوا ک باید جا خوب بخرین الان خونشونم ۳۰۰ مییرن فک کن قدر ادمو ک نمیدونن

من با اون همه بچگیم کلی سود بهشون رسوندم خودمم باورن نمیشع چ عقلی داشتم خخخخ

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
عین من  منک اصلا هیچ ذوقی نداشتم برا خرید جهیزیم😊 هر چی نشون میدادن میگفتم نمی‌دونم هر کدوم ر ...

من انگار داشتم گوشت تنشو میبریدم باهاش وسایل میگرفتم اخرم ابرومو برد با وسایل قدیمی و بنجل

نمیبخشمش هیچ وقت 

ولی برا خاهرم همه جوره پایس روزانه ۲۵ ساعت فقط باهم حرف میزنن و درد دل

به نظرم عروسی نگیر خرج خونه و زندگی آینده ات کن .....بعضی از مادر و پدرا لحن حرف زدن مناسبی ندارن.درحالی که بچه هاشون چیزی به کسی نمیگن اصلا هم صورت خوبی نداره و هم تو رو به پدر و مادرت بد بین می‌کنه ...پس هر چی که بگن و حتی باشن پدر و مادر آدم هستن و جایگاه بزرگی پیش خدا دارن و هرچی داری از دل همین مادره تازه با این طرز حرف زدنش...اینا غصه نیست و بهتر جایی بازگو نشه.

مرض داشتن بخدا من انقد بچه کم خرج و بدبختی بودم تازه میخاستن خونه بخرن یجا خراب  من ۱۴سالم بود ...

😂😂دمت گرم 

😂😂دمت گرم 

بخدا فک کن بچه ۱۳ یا ۱۴ ساله عقلش از پدر مادرش بیشتر بود 😐

هرچی مامانم گف پول اضافه میاد باهاش میریم مشهد و .... گفتم عمرا اون خونه یجوریه