2777
2789
عنوان

یه نصیحت خواهرانه

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 69 پست

[QUOTE=135312903]دقیقا.شوهر زیاده.حتی بچه هم زیاده .همچنین خواهر و برادر و دوست.میشه از هر کدوم چند تا داشت.اما عزیزم قدر زندگی با شوهرت رو بدون فقط همین رو میتونم بهت بگم

انشاءالله عزیزم.مرد خوب زیاده مرده بد هم هست .مردای بد هم باید قلقش دست بیاد باید سعی کنی با صبوری & ...

عزیزم منم میدونم چی میگی ولی یکم رواعتمادبه نفست کارکن که حداقل انقدمنتظرموندی آخرش حیف نشی بخاطرخودت میگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با حرف اسی موافقم شما حتی اگه استقلال مالی هم داشنه باشید بازم نیاز دارید از لحاظ عاطفی حمایت بشید کسی که در کنارتون باشه و مونستون باشه ولی اگه شوهر ادم خوبی نبود اگه نخواد با شما زندگی کنه اگه معتاد باشه یا دست بزن داشته باشه یا روانی باشه یا خلافکار .....اگه به هر دلیلی زندگی مشترک سخت باشه و نتونید درستش کنید به نظرماین زندگی رو ترک کنید بهتر از اینکه زیر بار این زندگی خورد بشید هم جسمتون و هم روحتون در عذاب باشه 

انشاءالله عزیزم.مرد خوب زیاده مرده بد هم هست .مردای بد هم باید قلقش دست بیاد باید سعی کنی با صبوری & ...

میفهمم تو چه موقعیتی هستی

نمیتونی خونه مستقل بگیری تا کمتر ببینیشون

یکی از آشناها تو همین موقعیت شما بود بنده خدا دائم درحال بشور و بساب بود

خواهرها و برادرها میریختن خونه مادرشون میریختن و می پاشیدن این بنده خدا تذکر میداد یه کمکی بدید یا کمتر بریز و بپاش کنید بهش میگفتن چقدر بی اعصابی همینه کسی نمیاد بگیرتت

بنده خدا یه چند سالی هست مستقل شده و وقتی میبینیمش میبینیم روحیه اش خیلی بهتر شده

عزیزم منم میدونم چی میگی ولی یکم رواعتمادبه نفست کارکن که حداقل انقدمنتظرموندی آخرش حیف نشی بخاطرخود ...

عزیزم نخدا نخواد با اعتماد به نفسم باشی نمیشه وقتی خدا چیزی رو میخواد راه خیلی جلوت باز میکنه .شاید قسمت منم تو ازد اج باشه شاید نباشه ولی گفتم که ه   قیقه تاپیک نزنید از شوهراتون بنالید

با حرف اسی موافقم شما حتی اگه استقلال مالی هم داشنه باشید بازم نیاز دارید از لحاظ عاطفی حمایت بشید ک ...

بحث من کلا با اینچنین مردای جداست که نام بردین منظور من اینه که تاپیک میزنن و از چیزای پیش پا افتاده و سطحی مینالن

از میتونستم حتما این کار رو میکردم شک نکن

میدونم عزیزم

این بنده خدایی که میگم تو شهرستان بودن و از اونایی که جدا شدن دختر از خانواده اش رو خیلی بد میدونستن

ولی این بنده خدا واقعأ صبرش تموم شده بود و اومد تهران

صبح تا غروب سرکاره فقط واسه خواب میره خونه اش

شرایطش سخته ولی اعصابش آرومِ

بحث من کلا با اینچنین مردای جداست که نام بردین منظور من اینه که تاپیک میزنن و از چیزای پیش پا افتاده ...

همه ی آدم ها همینن به هرچیزی که دارن راضی نیستن و همیشه دوست دارن بهترشو داشته باشن

عزیزم نخدا نخواد با اعتماد به نفسم باشی نمیشه وقتی خدا چیزی رو میخواد راه خیلی جلوت باز میکنه .شاید ...

اسی حرفت درسته .شما حرفتون رو با دلسوزی کامل گفتی و تجربه اتو در اختیار بقیه گذاشتی .برات دعا میکنم بزودی یه شوهر خوب که در شانت باشه نصیبت بشه .ان شالله

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
میدونم عزیزم این بنده خدایی که میگم تو شهرستان بودن و از اونایی که جدا شدن دختر از خانواده اش رو خی ...

منم شهرستانم متاسفانه . خانواده های بی ملاحضه زیادن درک نمیکنن دختر بخبخت چه فشاری رو تحمل میکنه 

بخدا باور کن من که الان مجردم و سنم بالا رفته میفهمم که چقدر شوهر نعمته هر کی به خودش اجازه میده حرف ...

شما شپهرتون فوت شده؟؟

ننم مادرم سی و هفت سالگی بابام فوت شد..

اونقدر پدرم مرد خوبی بود اونقدر خوب بود ک مادرم با اونکه خواستگار خیلی داست اما همسو رد کرد و فقط به زندگیمون رسید

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

از میتونستم حتما این کار رو میکردم شک نکن

به نظرم بری سرکارهم روحیه ات عوض میشه هم ازلحاظ مالی مستقل میشی هم میتونی خونه مستقل بگیری باپولت یا حداقلش اینه که اعتمادبه نفست میره بالا تیپ میزنی لباسای جدیدمیخری هم اینکه آشناپیدامیکنی که ممکنه به کسی معرفیت کنن ازدواج کنی

اسی حرفت درسته .شما حرفتون رو با دلسوزی کامل گفتی و تجربه اتو در اختیار بقیه گذاشتی .برات دعا میکنم ...

ممنونم عزیزم .شما لطف دارید.انشاءالله همه دوستان خوشبخت باشن