2777
2789
عنوان

یه نصیحت خواهرانه

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 69 پست
فقط خود ادم به درد ادم ميخوره شوهر و خانواده جايي كه پاي منافعشون باشه زير پا لهت ميكنن پس فقط رو خو ...

بله دقیقا من الان دارم میرم دوره آرایشگری که مستقل بشم به هیچکس جزخودآدم اعتباری نیست خداجون خودت دستاموبگیر

من یه تجربه از سایت بگم الان هر چی تو سایت میگردم اونبکا تحصیلاتش بیشتره فوش و حرف رکیکم بیشتر زده&n ...

چقدر راحت تهمت میزنید 

شما بیشتر نیاز به کار داری😂😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم همیشه بهم میگه هوای شوهرتو داشته باش و بارها جلوی هردومون گفته که هیچکس واسه آدم نمیمونه زن ...

مادر شما کاملا درست گفته عزیزم شوهر بد هم به نظر من از خواهر و برادر بهتره 

قبول دارم عزیزم.خیلی از زنا هم بد شدن بخدا زمان مادرای ما رو ببین با چه سختی و امکانات کم زندگی کردن ...

اره هرچند الان همه میپرن سرمون اما واقعا حرفت درسته..

الان زنا همدیورو نگاه میکنن و چون زندویا باهم مقایسه میشه اینقدر زندگیه پوچ و بدون عشق داریم..اکثرن پولکی شدن..شوهر از صب تا شب میذه سرکار وقتی میاد خونه اونو پول میبینن..حالا اگه خودشون یه ساعت برن سر کار بیان همش غر میزنن..

زنه ک باید زندگیشو جمع و‌جور کنه..

البته‌مردای بدم هستن که لایق زن خوب نیستن..اون بحثش حداست.

اما مردی ک واقعا مرده ..حقشه زنش همیشه بهش برسه

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

به نظرم کاملا برعکس گفتی. خانواده تنها ادملیی هستن ک هییچ وقت پشتتوخالی نمیکنن. حداقل واسه من اینجوریه. ولی شوهر ممکنه بهت کم محلی کنه. خیانت یا دست بزن و.. 

ولی مثلا مادر من جونش به ما بسته اس. 

استاتر من با حرفت کاملا موافقم.. پدرومادر عزیزترین کس ادمن اما خب بقول تو همیشه ک نیستن..یا اگرم هس ...

بخدا باور کن من که الان مجردم و سنم بالا رفته میفهمم که چقدر شوهر نعمته هر کی به خودش اجازه میده حرف بارم بکنه عزیزم حتی بچه هاشون بی احترامی میکنن بهم  سرکوفت میزنن ولی خواهرام که متاهل هستن احترام زیادی قائل هستن واسشون 

الان من که مجردم این رو بیشتر درک میکنم که واقعا شوهر چه نعمتی هست.اگه بد بود که خدا نمیزاشت که دختر ...

بله عزیزم انشالایه شوهر خوب نصیبت بشه که مثل خیلی ها دیدت نصبت به مردا عوض نشه مردای خوب هم پیدا میشن شوهرمنم خوب نیست ولی وقتی تواطرافیان مردخوب میبینم امیدوارمیشم

اتفاقا ب نظر من مادر و‌پدر تکرار نشدنی ان و بیشترررر از هر کسی خیر و صلاح بچشون رو‌میخان

دقیقا.شوهر زیاده.حتی بچه هم زیاده .همچنین خواهر و برادر و دوست.میشه از هر کدوم چند تا داشت.اما پدر و مادر یکیه.

بخدا باور کن من که الان مجردم و سنم بالا رفته میفهمم که چقدر شوهر نعمته هر کی به خودش اجازه میده حرف ...

متأسفانه دقیقأ همینه

مورد مثل شما در اطرافم دیدم

خدا بهتون کمک کنِ و انشاالله ازدواج کنید و راحت بشید از این قضیه

بله عزیزم انشالایه شوهر خوب نصیبت بشه که مثل خیلی ها دیدت نصبت به مردا عوض نشه مردای خوب هم پیدا میش ...

انشاءالله عزیزم.مرد خوب زیاده مرده بد هم هست .مردای بد هم باید قلقش دست بیاد باید سعی کنی با صبوری  کنارش زندگی کنی میفهمم بخدا سخته میدونم دختر با هزار امید و ارزو ازد اج میکنه و باور کن شوهر بد از برادر و خواهر بهترن من الان که مجردم بیشتر درک میکنم این رو بخدا سرکوفتهای میشنوم که خورد میسم و کاری از دستم بر نمیاد قسم خوردم اگه خدا خواست و یه روز از واج کردم کلا با همشون قطع رابطه کنم