2777
2789
عنوان

یه نصیحت خواهرانه

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 69 پست

خانوما چی کار کنم که محبت نخوام نکنم من هر چی محبت میکنم اون دوری میکنه من تا بغلش نکنم خوابم نمی بره ولی اون اتفاقان بدش میاد دوست دارم همش حرف بزنم باهاش اما اون نه دوست داره بشینه قلیون بکشباهاش حرف نزنی سال به سال حرف نمی زنه میخوام منم مثل  اون باشم اما نمی دونم چطوری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما چی کار کنم که محبت نخوام نکنم من هر چی محبت میکنم اون دوری میکنه من تا بغلش نکنم خوابم نمی بر ...

عزیزم این همون تفاوتهای زن و مرده خودت تاپیکهای خیلیها رو نخوندی که از همین اخلاق شوهراشون گله کردن شخصیت اکثر مر دا اینجوریه با سعی کنیم باهاش کنار بیایم

اتفاقا تنها کسایی هم ک هرزماااان بچشون ب کمک نیاز داشته باشه اولین نفر حضور دارن پدر و مادرن

قبول دارم عزیزم مگه من گفتم پدر مادر بد هستن منظورم اینه پدر و مادر واسه همیشه نمیمونن

من یه تجربه از سایت بگم الان هر چی تو سایت میگردم اونبکا تحصیلاتش بیشتره فوش و حرف رکیکم بیشتر زده&n ...

از کجا معلوم اونی که فحش داده و حرفای زشت زده مدرکش بالاست؟ مگه شما مدرکشو دیدین؟ اینجا هرکسی هر ادعایی دلش بخواد میتونه بکنه. فکر نکن همه راست میگن

کج کلاه خان یارمه
اتفاقا تنها کسایی هم ک هرزماااان بچشون ب کمک نیاز داشته باشه اولین نفر حضور دارن پدر و مادرن

بله اینکه انکارنشدنیه ولی ازیجایی به بعد یه نیازهایی داری که نمیشه پدرمادربرطرف کنن بالاخره یه بچه که ندارن تایه سنی میتونن حمایتش کنن ...حالا اگه فرزندشون کارداشت ومستقل بوداون به کنار

فقط خود ادم به درد ادم ميخوره شوهر و خانواده جايي كه پاي منافعشون باشه زير پا لهت ميكنن پس فقط رو خودت حساب كن كه اگر همسرت چهار روز ديگه توزرد از اب در اومد به اخر دنيا نرسي بتوني يه دنياي جديد بسازي براي خودت

خواهر خیلی از مردای این زمونه دیگه برای زنشون پناهگاه نیستن

قبول دارم عزیزم.خیلی از زنا هم بد شدن بخدا زمان مادرای ما رو ببین با چه سختی و امکانات کم زندگی کردن چقدر بساز و صبور بودن اکثرا بالای 4 بچه بزرگ کردن زنای این دور و زمونه هم بد شدن

استاتر من با حرفت کاملا موافقم..

پدرومادر عزیزترین کس ادمن اما خب بقول تو همیشه ک نیستن..یا اگرم هستن کنارمون نیستن..شاید هفته ای یبار بهشون سر بزنیم اما تموم لحظاتمون داره با شوهر میگذره..

شوهره که باید به ادم ارانش بده ..و برعکس

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

مامانم همیشه بهم میگه هوای شوهرتو داشته باش

و بارها جلوی هردومون گفته که هیچکس واسه آدم نمیمونه زن و شوهرن که همیشه واسه هم میمونن

(مادرم درصورتی این حرف هارو میزنه که پدرم خدابیامرز هیییییچ وقت تکیه گاه و حامی ای برای مادرم نبود)

بله اینکه انکارنشدنیه ولی ازیجایی به بعد یه نیازهایی داری که نمیشه پدرمادربرطرف کنن بالاخره یه بچه ک ...

الان من که مجردم این رو بیشتر درک میکنم که واقعا شوهر چه نعمتی هست.اگه بد بود که خدا نمیزاشت که دختر تو ست 14 ،15 سالگی دیگه کم کم دوس داره مستقل شن و ازدواج کنن پسرا هم همینزور