2777
2789

سلام علیکم طاعات وعباداتتون قبول  امروز۱۰ ماه مبارک رمضان سالروز وفات ام المومنین  حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها وجناب ابوطالب  علیه السلام (عام الحزن =سال غم واندوه رسول الله)هست ازامروز تاغروب  باتلاوت سوره مبارکه یس و۶۲۲ صلوات بحروف ابجد خدیجه و۵۱ صلوات بحروف ابجد ابوطالب عرض تسلیت خودرا به محضر نورانی آقارسول الله  حضرت زهرا وحضرت امیر المومنین علیهم السلام ابلاغ نماییم 😭😭😭فراموش نکنیم مسلمان شدن ما مرهون ومدیون انفاق ثروت حضرت خدیجه وایثار شمشیر امیرالمومنین هست  🙏🙏🙏لطفا درگروههای دیگر ارسال کنید تاپویش عظیمی  انجام پذیرد /السلام علیک یا خدیجه الکبری یا زوجه رسول الله یا ام فاطمه الزهرا /السلام عیک یا ابوطالب یا کفیل رسول الله یا سیدالبطحا یا اب الامیرالمومنین 🕋🕋🕋🕋🕋🕋🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲😭😭😭😭😭😭

معلم مشاورم. کانال تلگرامم @ati_ara_97 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من یه بار یاسین و500تا صلوات میفرستم انشالله بحق محمدوآل محمد وگل روی حضرت خدیجه کبری خدا همه وهمه مون رو حاجت روا کنه ودل همه مون رو شاد کنه وشفای همه بیماران ورفع گرفتاری دیگران ......آمین آمین اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین