2777
2789
عنوان

زن شاغل

440 بازدید | 46 پست

دیروز با نامزدم حرف میزدیم توی حرفاش بهم گفت من اینو تاحالا بهت نگفته بودم ولی من دوست دارم زنم شاغل باشه واسه خودش شخصیت داشته باشه توی ساختن زندگی به من کمک کنه به نظرم خانه داری شغل به حساب نمیاد من چیزی نگفتم ولی توی دلم خیلی بهم برخورد و بدم اومد احساس کردم اصلا مردی نیست که بتونم بهش تکیه کنم ...

طرز فکرش درسته؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب بهتره ک دیگ کار خونه نکن شاغل باش مستقل باش قوی میشی اصن ،هفتاد هشتاد درصد از کسایی ک تاپیک خیانت میرنن تهش میگن پول نداریم بدبختیم شوهره میدونه شرایطشو نداریم هر کاری میخاد میکنه استقلال مالی خیییلی واسه زن خوبه

شاغل باشی زود پیر میشی داغون میشی خونه داری برا زن عالیه  من که نیاز مالی ندارم که بخام برم سر ...

تو نیاز نداری، کسی ک پول نداره به خودش برسه‌پیر میشه حالا چ خانه دار چ شاغل

بهش بگو منم دوست دارم شوهرم بدون شغل برام ارزش قائل باشه و شخصیت زن زندگیش رو به شغل و درآمد داشتن ندونه.

زن زنانگی داره. تو عالم خلقت وظایف متفاوتی براش تعریف شده.

البته درمورد درس خوندن نه ولی درمورد شغل و درآمد واقعا دلیلی نداره که زن سعی کنه مثل مرد باشه.

چرا قبل از اینکه با شما نامزد بشه به این موضوع فکر نکرده؟

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    
خوب بهتره ک دیگ کار خونه نکن شاغل باش مستقل باش قوی میشی اصن ،هفتاد هشتاد درصد از کسایی ک تاپیک خیان ...

خوب بودنش که خوبه ولی خب به شرطی که آدم به میل خودش بره دنبال کار نه اینکه یکی طلبکارانه بگه باید کار کنی ..

خوب بهتره ک دیگ کار خونه نکن شاغل باش مستقل باش قوی میشی اصن ،هفتاد هشتاد درصد از کسایی ک تاپیک خیان ...

بله بهتره. اما مرد نباید توقع ازش داشته باشه چون بعدش قطعا پولشم میخواد این استقلال دوزاری هم نمی ارزه

اگر مردت میدیدم بهش میگفتم دنیا دست کیه.منم مثل مرد شما خیلی دوس داشتم همسرم شاغل باشه دستش به دهنش برسه زدو با واسطه رفتیم خواستگاری یه دختر که خدمات بیمارستان بود .نگم براتون جیگرم خون کرده بود فقط از بس پوز کارش بهم میداد داشتم میاوردم بالا دیگه خودم شغلم ازاده مهای یک پنجم منم درامد نداشت ولی جوری تو چش من میزد که گفتم ای دکتره چیزی من نمیدونم .بعد گدا صفت دائم برای خرید وسایل طلا بحث میکرد انگار پول ندیدها .انقدر اصابم به هم ریخت دیگه جوابش ندادم 

بهش بگو منم دوست دارم شوهرم بدون شغل برام ارزش قائل باشه و شخصیت زن زندگیش رو به شغل و درآمد داشتن ن ...

قبلا اصلا اینجوری نمی گفت، میگفت تو هر انتخابی که بکنی بخوای کار کنی نکنی درس بخونی نخوانی من به انتخابت احترام میزارم .. الان داره خود واقعیشو نشون میده