دیروز با نامزدم حرف میزدیم توی حرفاش بهم گفت من اینو تاحالا بهت نگفته بودم ولی من دوست دارم زنم شاغل باشه واسه خودش شخصیت داشته باشه توی ساختن زندگی به من کمک کنه به نظرم خانه داری شغل به حساب نمیاد من چیزی نگفتم ولی توی دلم خیلی بهم برخورد و بدم اومد احساس کردم اصلا مردی نیست که بتونم بهش تکیه کنم ...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قبلا اصلا اینجوری نمی گفت، میگفت تو هر انتخابی که بکنی بخوای کار کنی نکنی درس بخونی نخوانی من به انت ...
ااااخ چقد شبیه شوهرخاله منه. خاله من کارمند مالیاته ماهی هفت تومن پایه حقوقشه. چی بگم از شوهرش از.کجا بگم. که کم کم خودشو نشون داد. البته دوروبر من خیلی زیادن ازین مردها....
تازه من باز کوتاه اومدم گفتم دنبال یه کار نیمه وقت میگردم چون اگه تمام وقت کار کنم دیگه به کارای خونه نمی رسم نه گذاشت نه برداشت گفت که نه بابا اگه برنامه ریزی داشته باشی به هر دوش میرسی😑