2777
2789
عنوان

زن شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا اصلا اینجوری نمی گفت، میگفت تو هر انتخابی که بکنی بخوای کار کنی نکنی درس بخونی نخوانی من به انت ...

بنظرم حرفش زشت بوده و شما حق داری از دستش ناراحت باشی حتما حتما بهش بگو ک از حرفش ناراحت شدید 

قبلا اصلا اینجوری نمی گفت، میگفت تو هر انتخابی که بکنی بخوای کار کنی نکنی درس بخونی نخوانی من به انت ...

ااااخ چقد شبیه شوهرخاله منه. خاله من کارمند مالیاته ماهی هفت تومن پایه حقوقشه. چی بگم از شوهرش از.کجا بگم. که کم کم خودشو نشون داد. البته دوروبر من خیلی زیادن ازین مردها.... 

استقلال خوبه ولی حرف زور خوب نیست اونم تو نامزدی بگن من میخوام کار کنی خب لامصب این چه حرفیه

نامزی واسه شناخته دیگ ک ازدواجه اشتباه صورت نگیره ،دروغ بگ خوبه؟از الان صادقانه داره میگ چی میخاد 

بعضی مردها موزی هستن و قلدر اینجا دیگه مدیریت جواب نمیده عزیزم

نامزدی واسه شناخت همین تفاوتاس دیگ الان اگ خانومی بود ک روحیش کار بیرونه ،خوشحالم میشد چون حییلی از مردا اصن اجازه اشتغال نمیدن

استقلال مالی به زن  قدرت میده

دیگه منت لقمه نون سرش نیست

لازم نیست برای ریال به ریال پولی که خرح میکنه جواب بده

اگه شرایط بدشد خیلی راحت میتونه طلاق بگیره و راحت شه

وخلاصه ملام استقلال مالی برای زن خوشبختی تمام معناس

تازه من باز کوتاه اومدم گفتم دنبال یه کار نیمه وقت میگردم چون اگه تمام وقت کار کنم دیگه به کارای خونه نمی رسم نه گذاشت نه برداشت گفت که نه بابا اگه برنامه ریزی داشته باشی به هر دوش میرسی😑