2777
2789

خدایا ؟!   وقتی دلت میگیره چیکار میکنی  وقتی خسته ای از بنده هات از کاراشون  از بدیهاشون... 

خدای قشنگم  خدای خیلی خیلی خیلی عزیزم  !! 

منم! همون بندت که خیلی دوره ازت اما دلش میخواد نزدیکتر باشه .. 

مهربونم ! آرومم کن  کمکم کن  

دلم گرفته... دلم خیلی وقتا میگیره ....خیلی وقتا بهش حق میدم  ، خودت که میدونی تنهاست.... بهش حق میدم ‌، اما نمیدونم چجوری آرومش کنم....  

خدایا !!  قشنگم ! وقتی دلم میگیره گریه میکنم ...

تو چطور ؟؟؟؟؟!!

جز توکل بر خدا،سرمایه ای در کار نیست...    اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

خدا وقتی دلش میگیره میبخشه این نظر شخصی منه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی دلم میگیره اگه همسرم خونه نباشه میرم تو اتاق خواب در و می بندم که همسایه ها صدام رو نشونن بلند بلند گریه میکنم تا دلم خالی بشه

اگه همسرم خونه باشه ماشین و برمیدارم به یه بهانه میرم تو یه خیابون خلوت اونجا تو ماشین گریه میکنم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

فکر میکنم خدا ازم متنفرشده.نمیدونم حالم خیلی بده .اخه اصلا منو نمیبینه همش لج میکنه باهام‌انگار

خدایا ب حق همین ماه عزیز ناامیدم نکن خدایا من تا لحظه ی اخر بهت امید دارم ‌.به کرمت به بزرگیت به مهربونیت ایمان دارم .یا حسین  یا کشتی نجات عالم دست منم بگیر آقا .یا علمدار کربلا یا باب الحوائج ناامیدم نکن .یا علی اصغر  با دستای کوچولوت گره ی زندگی من و باز کن😪.اللهم اُنشدک بدم المظلوم ....      دوستان توسل کنید به ائمه خیلی مشکل گشاهستن و بزرگوارخدا جوووووووونم شکرت .خیلی مهربونی 😘😘اون حاجتمم میدی😢خودت میدونی چه حالی دارم😭

خدا میبینه ، خدا میشنوه خدا میبخشه خدا مهربونه،،،، ولی خدا جونم قربونت میشه آروممون کنی؟؟؟؟؟به خودت قسم دوستت داریم.... 

یه بالشت میزارم جلوی دهنم بلند بلند گریه میکنم و جیغ میکشم که بقیه صدای خورد شدنمو نشنون 😔

الهیییییی عزیزم......

فکر میکنم خدا ازم متنفرشده.نمیدونم حالم خیلی بده .اخه اصلا منو نمیبینه همش لج میکنه باهام‌انگار

نه عزیزم بازم از خودش بخواه یاریت کنه ، اول و آخر اونه که فریاد رسه... الهی که آرومت کنه خدای مهربونمون

خدا میبینه ، خدا میشنوه خدا میبخشه خدا مهربونه،،،، ولی خدا جونم قربونت میشه آروممون کنی؟؟؟؟؟به خودت ...

خدا مارو از خودمون بیشتر دوس داره🙂🤗 راهم جلو پامون میذاره دیگه خودمون باید یکم فکر کنیم😊

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀
خدا مارو از خودمون بیشتر دوس داره🙂🤗 راهم جلو پامون میذاره دیگه خودمون باید یکم فکر کنیم😊

درسته .. اون کسی که باعث میشه دل آدم بشکنه خدا نیست  ،بنده هاشن ، خیلی وقتا بخاطر شرایط کاری میکنیم که بعدا از سادگیمون پشیمونیمو ...... 

یه بالشت میزارم جلوی دهنم بلند بلند گریه میکنم و جیغ میکشم که بقیه صدای خورد شدنمو نشنون 😔

الهیییییی عزیزم......

نه عزیزم بازم از خودش بخواه یاریت کنه ، اول و آخر اونه که فریاد رسه... الهی که آرومت کنه خدای مهربون ...

مرسی مهربونم واسه دعای خوبت.انشالله خدا حاجتمو بده بفهمم باهام قهر نکرده.شمام الهی خیر ببینین تو زندگیتون❤❤

خدایا ب حق همین ماه عزیز ناامیدم نکن خدایا من تا لحظه ی اخر بهت امید دارم ‌.به کرمت به بزرگیت به مهربونیت ایمان دارم .یا حسین  یا کشتی نجات عالم دست منم بگیر آقا .یا علمدار کربلا یا باب الحوائج ناامیدم نکن .یا علی اصغر  با دستای کوچولوت گره ی زندگی من و باز کن😪.اللهم اُنشدک بدم المظلوم ....      دوستان توسل کنید به ائمه خیلی مشکل گشاهستن و بزرگوارخدا جوووووووونم شکرت .خیلی مهربونی 😘😘اون حاجتمم میدی😢خودت میدونی چه حالی دارم😭
وقتی دلم میگیره اگه همسرم خونه نباشه میرم تو اتاق خواب در و می بندم که همسایه ها صدام رو نشونن بلند ...

...پس نتیجه میگیریم  همه گریه میکنیم ....