2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاید

99 بازدید | 8 پست

شوهرم دندوناش در می‌کنه چیکار کنم ؟ 

خوشبختی دیگران ، از خوشبختی ما کم نمی‌کند و ثروت آنان رزق مارا کم نمی‌کند وصحت آنان هرگز نمی گیرد سلامتی مارا پس مهربان باشیم و آرزو کنیم برای دیگران آنچه را که ، آرزو میکنیم برای خودمان ...                  

🙄 گازانبر دارین؟

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

میخک خونه داری خوبه رو دندون بزارمسکن بخوره

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چطور ؟

خوشبختی دیگران ، از خوشبختی ما کم نمی‌کند و ثروت آنان رزق مارا کم نمی‌کند وصحت آنان هرگز نمی گیرد سلامتی مارا پس مهربان باشیم و آرزو کنیم برای دیگران آنچه را که ، آرزو میکنیم برای خودمان ...                  

شیاف بزن عزیزم... نخندی بهم ولی من تو اوج کرونا دندون درد شدید داشتم زن عموم بهم گفت شیاف بزن بعد 20دیقه اصلا آروم شدم 😂

مردی که یکبار خیانت کنه بازم خیانت میکنه هيچ چيز از هیچکس بعید نیست حتی همونیکه الان از ذهنت گذشت🙂

گلاب بزار رو دندونش

یا جوش شیرین میگن خیلی خوبع

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

خیلی ممنون از نظراتون