2777
2789
عنوان

براتون خیلی مهمه که شوهرتون

375 بازدید | 22 پست

بیان خونه مامانتون و رفت امد کنه؟شوهر من به دلیل مشکلاتی که با خونوادم براش پیش اومد الان میاد ولی خیلی خیلی کم مثلا در ماهی یکبار...

خیلی بهش گفتم و میگم که بیا؛رفت امد کن و اینا 

ولی نمیاد.هرکار میکنم نمیاد.با هرروشی انجام دادم جواب نمیده که نمیده...

درضمن دو سال هست عقدم.

همه میگن بعد عروسی درست میشن...

دوس دارم با خونوادم صمیمی شه.

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که مشکلی نداریم هم ماهی یه بار میاد خونه مامانم اینا. من تنها میرم اکثرا

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

بنظر من داماد کمتر بیاد بهتره کلا 

چیه میاد ازهمه چیز زندگی آدم سر درمیاره بعدم هی میخواد به روت بیاره 

ماکه مشکلی هم نداریم شوهرم خیلی دیربه دیر میاد اوایل دوست داشتم زیاد بیاد صمیمی شه ولی الان فهمیدم کمتر بیاد بهتره 

متقابل باشه.تو هم ماهی یه بار برو اونجا

نمیشه!نمیخوام باهاش لج کنم.پدر شوهرم مادرشوهرم خیلی هوامو دارن.اونا دلخور میشن ازم

بنظر من داماد کمتر بیاد بهتره کلا  چیه میاد ازهمه چیز زندگی آدم سر درمیاره بعدم هی میخواد به ر ...

اون از دلخوریش نمیاد.بنظرت زمان بدم بهش؟ی مدت هست خیلی بهش اصرار میکنم اونم ناز میکنه:(

معلومه كه مهمه. ٢٠ روز قبل از زايمان و ١ ماه بعد از زايمان اونجا بوديم كلا. قبلشم ٣،٤ شب پشت هم&nbs ...

اوووه در اون حد دیگه دوس ندارم خونوادمم دوس ندارن.

یا اونا تو دست و پای ما هستن یا ما تو دست و پای اونا

عزیزم بعدا میفهمی اشتباه میکنی که خانوادت رو فروختی به خانواده شوهرت.لج نیست.بهانه بیار

من قبلا بیشتر میرفتم الان کمترش کردم.تاببینیم چی پیش میاد