2777
2789

امشب خیلی ناراحتم

صحبت  سر بچه و اینا شد همسرم که پسرعمم هست دراومد گف دیگه نباید بچه دار شیم 

ما چون ازدواج فامیلی کردیم بچهامون مشکل دار میشن

😭😭😭😭😭😕😕😕

گف ببین برادرم زن غریب گرفت  بچهاش سالمن

انقدررر دلم شکست 

انقدر گریه کردم

پسرم بااینکه پنج سالشه هنوز کاملا واضح حرف نمی زنه

که البته به گفته پدرشوهرم خودش (یعنی پدرشوهرم) هم اینجوری بوده و تازه چهار سالگی شروع به حرف زدن کرده 

اصلا نمی دونم چی بش بگم 

سرم درد گرف انقدر گریه کردم

چرا انقدر این مردا بی شعورن😭

یه سر به پیجم بزنید🙋‍♀️همه زیر دویست لباس بچگانه از کیفیت راضی نبودید مرجوع داریم پس خیالت راحته راحت 🌺 بندر ماهشهر 🌺پیج ماکوچیکاشاپ  Makochekashop

قبل بارداری آزمایش ندادین؟

تا الان از پشت در سایت تاپیکارو میخوندم،امشب اومدم داخل ببینم چه خبره  فعالیتم کم خواهد بود،چراکه مادرشوهر ندارم و خواهر شوهرم کودک سه ساله ای بیش نیست  (خواهرشوهر=>تجدید فراش پدرشوهر)

تو ازدواج فامیلی ازمایش‌ ژنتیک حتما لازمه قبل از بچه دار شدن

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش تخم کفتر دادی خیلی تاثیر داره خواهر زاده من یکم دیر شروع کرد ۳سالش بود ولی باتخم کفتر راه افتاد خدا رو شکر...

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...
بهش تخم کفتر دادی خیلی تاثیر داره خواهر زاده من یکم دیر شروع کرد ۳سالش بود ولی باتخم کفتر راه افتاد ...

تخم کفتر دادم مشکلم اون نیس بردمش گفتار درمانی خیلی بهتره

یه سر به پیجم بزنید🙋‍♀️همه زیر دویست لباس بچگانه از کیفیت راضی نبودید مرجوع داریم پس خیالت راحته راحت 🌺 بندر ماهشهر 🌺پیج ماکوچیکاشاپ  Makochekashop

اهمیت نده ناراحت شد هم رک بگو عقل نداری دوست ندارم به حرفات توجه کنم! 

اتفاقا ماهم ازدواجمون فامیلیه و واقعا هم خطرناکه ازدواج انقدر نزدیک(پسرعمو.. دخترعمو هستیم) 

پسر منم 2 ماه دیگه 4 سالش تموم میشه نمیتونه خوب صحبت کنه

ولی گوش شیطون کر ماشالله دخترم خیلی بهتره

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
قبل بارداری آزمایش ندادین؟

مگه بدون آزمایش هم میشه ازدواج کرد معلومه که دادیم