جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره هربار ميزنم بقيه بچه ها اينطوري نيستن؟ يعني سوراخ باسنشون رنگ بقيه جاهاي پوستشون؟
ببین پسرمنم گاهی اطراف سوراخ با سنش قرمز میشه ولی کرم که میزنم بعد چند بار خوب میشه دیگه
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
هربارميزنم براش كرم الماني هم ميزدم يعني بقيه بچه ها رنگش مثل بقيه جاهاي پوستشون؟
والا من چهار ماهگی دخترم یادم نیس ولی الان دوسالشه تیره هست کمی مثل بقیه جاهای پوستش نیس همونجا سخت هم پی پی کنه بیشتر قرمزمیشه ولی برای شما احتمال میدم سوخته باشه پوشکشو زود به زود عوض کن