2777
2789

سلام شبتون بخير..

ببخشيد من پسرم چهارماهشه تقريبا از دوماهگيش (خيلي عذرميخوام)اطراف سوراخ باسنش تيره شد

وقتي به دنيا اومده بود اينجوري نبود

يهو ديدم اطرافش سياه شده يه هاله دور سوراخ مشكي يا قرمز ميشه 

ديگه اوضاع كرونا نبردمش دكتر

خوب ميشه؟اصلا طبيعي هست

نسوخته؟کرم میزنی هرباز؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بیخیال هنه همینطورن حتما سوخته یا پی پی سخت کرده خودش خوب میشه ولی اگه سوخته کرم بزن

هربارميزنم براش

كرم الماني هم ميزدم

يعني بقيه بچه ها رنگش مثل بقيه جاهاي پوستشون؟

احتمالا چیز مهمی نیست

پوشکشو زود به زود عوض کن حتی اگه فقط ادرار کرده،روغن بچه هم که مخصوص تعویضه بزن که نسوزه.

گهگاهی هم بعد شستن بذار باز باشه شلوار پاش کن و زیرش تشکچه بنداز اگر خرابکاری کرد جایی کثیف نشه

اره هربار ميزنم بقيه بچه ها اينطوري نيستن؟ يعني سوراخ باسنشون رنگ بقيه جاهاي پوستشون؟

ببین پسرمنم گاهی اطراف سوراخ با سنش قرمز میشه ولی کرم که میزنم بعد چند بار خوب میشه دیگه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
هربارميزنم براش كرم الماني هم ميزدم يعني بقيه بچه ها رنگش مثل بقيه جاهاي پوستشون؟

والا من چهار ماهگی دخترم یادم نیس ولی الان دوسالشه تیره هست کمی مثل بقیه جاهای پوستش نیس همونجا سخت هم پی پی کنه بیشتر قرمزمیشه ولی برای شما احتمال میدم سوخته باشه پوشکشو زود به زود عوض کن

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤