2777
2789

خیلی دلم میخاد بالن بزارم 

هرچی میدونید یاشنیدین لطفا بگید 

اگ از هزینش خبر دارید اونم اعلام کنید

تا دوستان هم استفاده کنن

من اصفهانم اگه اصفهانی باشه که تجربه ای داشته باشه ک چه بهتر

دیگ از رژیم  ورزش کم خوری کالری شماری بدون نتیجه خسته شدم

۸۵ کیلو😭 قد ۱۷۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اشنایان ما عمل معده کرد برا لاغری و متاسفانه پر تحمل ماه ها عوارض فوت شدن

لطفا برا شادی روح همه ی درگذشتگان صلواتی هدیه کنیم

🌸اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

�خانم های محترم حتما 🔻حتما از تاپیک ها مهم حاجت روایی و هرخانمی باید بداندپروفایلم و کانال تلگرامی حق حقیقت با آیدی @haghighat314 بازدید کنید منتظرتون هستیم🌸باارزوی سلامتی برای شما🌸
اخی  ولی فک نکنم بالن فوتی داشته باشه

عزیزم به ریسک عوارضش نمیارزه

شمهم نسبت به قدتون خیلی زیاد چاق هم نیستین

�خانم های محترم حتما 🔻حتما از تاپیک ها مهم حاجت روایی و هرخانمی باید بداندپروفایلم و کانال تلگرامی حق حقیقت با آیدی @haghighat314 بازدید کنید منتظرتون هستیم🌸باارزوی سلامتی برای شما🌸

تجربه ی من که واقعا اثرش رو دیدم

دست کشیدن از عذا قبل از سیر شدنه

عاااالیه باورزش اثرش دوچندان میشه

اخی  ولی فک نکنم بالن فوتی داشته باشه

شما چاق نیستی فقط یکم تپلی که با یکم تحمل به وزن ایده آلت میرسی 

بعد اینایی که بالن میزارنم باید کم بخورن چون اگه زیاد بخورن دوباره به مرور چاق میشن

من خیلیا رو دیدم برگشتن هم بالن هم ساکشن

❤به چشمانت بیاموز که هرکس ارزش دیدن ندارد❤