2777
2789
عنوان

کیا ای وی اف انجام دادن

174 بازدید | 29 پست

سلام دوستان کیا ای وی اف انجام دادم میخوام یه چیزی بگم شاید براتون خنده دار باشه میخوام ای وی اف بدون اینکه شوهرم بدونه انجام بدم در مورد اسپرمش هم فک کردم بش میگم که ازمایش میخوان ازت تا حالا کسی انجام داده  چون شوهرم خیلی ازیتم کرده میگه بچه دار نمیشی تو من چون یه لو له دارم سه سال باردار نشدم خیلی ازیتم کرده

خداوندا به کدامین نعمت و کدامین ثواب مرا لایق این گونه معجزه کردی 😍🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم  مشکل شنا رو دارم ای وی اف کردم رضایت شوهرتونو حتنن میخوا  همرا شناسنامه لوله دیگت مشکلش چیه؟

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

هیچ مشکلی نداره مامایم بهم گف باردار میشی ولی خودش با خونوادش ازیتم کردن اون هم طرف خونوادشه پشتم نیس خیلی ازیتم نمیدونم چکار کنم شبو روزم شده گریه

هزینش خواهرام گفتن کمکت میکنیم 

چه خوب  چه ایرادی داره ای وی اف کنی کسیرنففهمه ولی خودش باید بفهمه دکترا امضاشو میخوان 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
پری جون شما ای وی افت موفق شد ؟

نه عزیزم منفی شد باز میرم انجام بدم بعد کرونا 

ببین اگه با شوهرت مشکل دار  و میخوای از لج اون بیاری اینکارو نکنخیلی ضربه میخوره بچه 

باهم برین ای وی اف اگه لولت مشکلی ندار طبیعی باردار میشی 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
منم  مشکل شنا رو دارم ای وی اف کردم رضایت شوهرتونو حتنن میخوا  همرا شناسنامه لوله دیگت مشک ...

پری لوله هاش مثل من .اون دفه بهم گفتی راستی ای وی اف کردی با اون لوله ها قبلا یا نه 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
پری لوله هاش مثل من .اون دفه بهم گفتی راستی ای وی اف کردی با اون لوله ها قبلا یا نه 

اره عزیزم یبار ای وی اف کردم نشد بعد کرونا میرم لوله سمت چپو ور میدارم ای وی اف میکنم بازم ایشالله هر چی خدا بخدا 

اون مشکل نداره منم که مشکل دارم تنبلی هم دارم نمیدونستم باید رضایشو ببرن فک کردم میشه اینطوری اخخ خدا نمیدونم چکار کنم

اره عزیزم یبار ای وی اف کردم نشد بعد کرونا میرم لوله سمت چپو ور میدارم ای وی اف میکنم بازم ایشالله ه ...

پری جان هر دو لولته یا یکی ؟؟؟

اون مشکل نداره منم که مشکل دارم تنبلی هم دارم نمیدونستم باید رضایشو ببرن فک کردم میشه اینطوری اخخ خد ...

تنبلی با ورزش درمان میشه و گرم کردن رحم میتونی راحت نتیجه بگیری دردسرش نمیرازه ایوی اف