2777
2789
عنوان

کیا ای وی اف انجام دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 29 پست
پری جون اون راضی نمیشه ای وی اف کنم 

رو مغزش کار کن با محبت و حرف راضی میشن مردا رگ خوابشو دستت بگیر

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پری جان هر دو لولته یا یکی ؟؟؟

یکی در اثر خارج رحمی از دست رفت سمت چپی هم التهاب داره باید حتمن ور دارم چون میگن سم تولید میکنه نمیزار ای وی اف بگیره

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
یکی در اثر خارج رحمی از دست رفت سمت چپی هم التهاب داره باید حتمن ور دارم چون میگن سم تولید میکنه نمی ...

دقیقا منم همینطور برا اول چرا بر نداشت دکتر

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
چی هست گرم کردن رحم میشه توزیح بدی برام عزیزم؟

چیزای گرم بخور مثل عسل چیزای گرم سرچ کک که رحمو کرم میکنه اونا رو بخور و بادکش یوگا ورزش برا تخمدان رحم خوبه 

موقع پریودی چیزای ترش و سرد نخور 

دقیقا منم همینطور برا اول چرا بر نداشت دکتر

چقد شبه همه مشکلمون بر نداشت بهش گفتم گفت اگه لازم باشه ور میدارم ولی ور نداشت لاپاراسکوپی کرد ولی ور نداشته بود وقتی بهوش اومدم 

چقد شبه همه مشکلمون بر نداشت بهش گفتم گفت اگه لازم باشه ور میدارم ولی ور نداشت لاپاراسکوپی کرد ولی و ...

دقیقا مثل من هر چقدر التماس میکنم به بهترین دکترای اهواز بر نمیدارن الان کاندید ای وی افی کی باید بری .راستی چند سالته

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
پری جون نگفتی گرم کردن رحم چی هست

نخوردن ترشی در پریود . خیس نشدن لباس وقت ظرف شستن و ... گرم نگه داشتن شکم. ماساژ شکم و رحم با روغن سیاده دانه. خوردن غذاهای مقوی و گرم بدن رو آماده باروری میکنه

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
دقیقا مثل من هر چقدر التماس میکنم به بهترین دکترای اهواز بر نمیدارن الان کاندید ای وی افی کی باید بر ...

بعد کرونا ببینم تا کی کرونا هست ۲۵ سالمه

هیچ مشکلی نداره مامایم بهم گف باردار میشی ولی خودش با خونوادش ازیتم کردن اون هم طرف خونوادشه پشتم نی ...

عزیزم دختر خاله من هم بدون اینکه شوهرش بفهمه رفت ای وی اف 

خدا کمک کن همه منتظرا طعم.مادر شدن رو بچشن