2777
2789
عنوان

معرفی کتاب "عشق نامرئی" 📚📖

100 بازدید | 1 پست

سلام به همه

قصدم اینه که کتابهایی که خوندم رو تو تاپیکام در حد چند خط معرفی کنم، تا یه ذهنیت نسبت به این کتابها پیدا کنید، شاید در تصمیمتون برای مطالعه یا عدم مطالعه اون کتاب اثر داشته باشه، اینم بگم که هیچ ادعایی در زمینه سواد و فهم و کمالات ندارم و هر چی میگم صرفا برداشت خودمه.

کتاب عشق نامرئی از اریک امانوئل اشمیت

کتاب شامل ۴ داستانه، البته کتاب اصلی ۵ داستان داره که ظاهرا داستان اول در ترجمه حذف شده.

داستان اول درباره وابستگی عاطفی زیاد بین یه پزشک کاملا درونگرا و سگش در یه دهکده در بلژیکه و ماجرایی که باعث شده این وابستگی شکل بگیره یه معماست که در طی داستان حل میشه.

داستان دوم درباره همسر یه موسیقیدان معروفه که پس از مرگ شوهرش زندگی جدیدی رو در پیش میگیره.

داستان سوم درباره خانمیه که رابطه عاطفی عمیقی یا خواهرزاده ش داره اما این رابطه تحت الشعاع ماجراهایی قرار میگیره و احساس این خاله دگرگون میشه.

داستان چهارم هم درباره زوج عاشق پیشه ایه که عشقشون بعد از بارداری خانم و اتفاقاتی که میفته کمرنگ میشه.

کتاب حدود ۲۰۰ و خورده ای صفحه ست، خوندنش خالی از لطف نیست، ولی کشش و جذابیت بالایی برای شخص من نداشت که نتونم کتاب رو زمین بذارم، راستش به زور تمومش کردم چون دوست ندارم کتاب رو نصفه رها کنم.

معرفی کتاب ادامه دارد...

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...