من ارشد مشاوره خانواده هستم، اما با ارشد قبلیم که الاهیاته کار میکنم. کارم تو موسسات فرهنگی و یه پژوهشگاه هست خیلی دوستش دارم انا درآمد کارای فرهنگی نسبت به زحمتش کمه، میخوام ان شاالله بعد از گذروندن کارگاه های زوج درمانی تو زمینه ی رشته ی مشاوره کار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من سه ساله کار مشاوره انجام میدم ...و خودم به بچه ها تدریس میکنم مشکلاتشونو...درامد خیلی معمولیه چون مثل این مشاوره های بیرون که فقط هدفشون سو استفاده هست نیستم :)
ارشدت رو بگیری خیلی بهتره، ولی با همین کارشناسی هم میتونی کارگاه های مرتبط رو بری و تو یه زمینه تخصص پیدا کنی و ادامه بدی بعدم هم میتونی کارگاه های مختلف برگزار کنی، تو مدارس مساجد و موسسات خاص، هم اینکه بعضی جاها که زیر نظر بهزیستی هست کار کنی
😍😍😍😍 خوش به حالتون چند سال پشت کنکور بودین ؟ ۷ سال پزشکی خوندین؟ رتبه تون چند شد؟ ماهی چند ...
من خیلی سال پیش رفتم دانشگاه، مهرماه چهل ساله میشم، ورودی 77، بلی تقریبا هفت سال، البته الان ایران نیستم، اومدم آلمان، اینجا تخصص گرفتم، چون اینجا پزشک عمومی ندارند ،تو بیمارستان سخت بود، تا تخصص بگیرم، کشیک و این چیزها ولی بعدش خودم مطب زدم، صبح 8 میرم تا یازده و نیم مطب هستم ،بعد هم اگه ویزیت در منزل باشه میرم دیگه دوازده ونيم، یک خونه ام، درآمدش هم خیلی خوبه خدا رو شکر، کار تو بیمارستان سخت بود، الان مطب نه دیگه، خیلی خوبه، من کلا عاشق کارم هستم