2777
2789
عنوان

خانمای شاغل و تحصیل کرده بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 37 پست

من ارشد مشاوره خانواده هستم، اما با ارشد قبلیم که الاهیاته کار میکنم. کارم تو موسسات فرهنگی و یه پژوهشگاه هست خیلی دوستش دارم انا درآمد کارای فرهنگی نسبت به زحمتش کمه، میخوام ان شاالله بعد از گذروندن کارگاه های زوج درمانی تو زمینه ی رشته ی مشاوره کار کنم 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ن خانومم ن تحصیل کرده ن شاغل ..بیام

چی بگم....😐

میشه امضامو بخونی؟من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم عاشقانه یکیو میخوام که سر یه اشتباهم تنهام گذاشته میشه اگه پستمو هرجا دیدی واسه برگشتن عشقم و ازدواجمون صلوات بفرستی؟اگه فرستادی لایکم کن برات ایت الکرسی میخونم😢❤
روانشناسی بیکارم کسی میدونه چطوری میتونم معلم تست روانشناسی بشم؟ در آمدش چطوره؟

کارشناسی یا ارشد،؟ چرا مشغول نمیشی؟ چون تقریبا هم رشته هستیم پرسیدم 

😍😍😍😍 مشاور کنکورین؟ چطوری مشاور شدین؟ در آمد تون چقدره؟ منم خیلی دلم میخواد مشاور بشم

من سه ساله کار مشاوره انجام میدم ...و خودم به بچه ها تدریس میکنم مشکلاتشونو...درامد خیلی معمولیه چون مثل این مشاوره های بیرون که فقط هدفشون سو استفاده هست نیستم :)

فقط خدا..

پزشک متخصص داخلی، خیلی راضی 

😍😍😍😍

خوش به حالتون

چند سال پشت کنکور بودین ؟

۷ سال پزشکی خوندین؟

رتبه تون چند شد؟

ماهی چند تومن در میارین؟

ساعت و روز های کاریتون به چ صورته؟

من سه ساله کار مشاوره انجام میدم ...و خودم به بچه ها تدریس میکنم مشکلاتشونو...درامد خیلی معمولیه چون ...

رشته تون روانشناسی بوده؟

لطفا بگین ماهی چقدر در آمد دارین؟

توی مدارس مشاوره میدین ؟

کارشناسی دقیقا چی کار کنم؟

ارشدت رو بگیری خیلی بهتره، ولی با همین کارشناسی هم میتونی کارگاه های مرتبط رو بری و تو یه زمینه تخصص پیدا کنی و ادامه بدی بعدم هم میتونی کارگاه های مختلف برگزار کنی، تو مدارس مساجد و موسسات خاص، هم اینکه بعضی جاها که زیر نظر بهزیستی هست کار کنی 

😍😍😍😍 خوش به حالتون چند سال پشت کنکور بودین ؟ ۷ سال پزشکی خوندین؟ رتبه تون چند شد؟ ماهی چند ...

من خیلی سال پیش رفتم دانشگاه، مهرماه چهل ساله میشم، ورودی 77، بلی تقریبا هفت سال، البته الان ایران نیستم، اومدم آلمان، اینجا تخصص گرفتم، چون اینجا پزشک عمومی ندارند ،تو بیمارستان سخت بود، تا تخصص بگیرم، کشیک و این چیزها ولی بعدش خودم مطب زدم، صبح 8 میرم تا یازده و نیم مطب هستم ،بعد هم اگه ویزیت در منزل باشه میرم دیگه دوازده ونيم، یک خونه ام، درآمدش هم خیلی خوبه خدا رو شکر، کار تو بیمارستان سخت بود، الان مطب نه دیگه، خیلی خوبه، من کلا عاشق کارم هستم 

ارشدت رو بگیری خیلی بهتره، ولی با همین کارشناسی هم میتونی کارگاه های مرتبط رو بری و تو یه زمینه تخصص ...

مساجد و موسسات قبول میکنن که من کارگاه برگزار کنم ؟

بابت هرکارگاه چقدر بهم میدن؟

باارشد میتونم چیکار کنم؟

والا من ناامیدشدم

اینجااکثرا بهم میگن:

رشتم بازار کار نداره

تورو خدا منم راهنمایی کنین.بالیسانس روانشناسی میتونم به کنکوریا مشاوره بشم حدود در آمدی که دارین هم ...

لیسانس روانشناسی نمیدونم عزیزم..ولی من خودم پرستاری خوندم خیلی تجربیات کنکوری داشتم هم از نظر رفع مشکل درسی هم برنامه ریزی

فقط خدا..

من خیلی سال پیش رفتم دانشگاه، مهرماه چهل ساله میشم، ورودی 77، بلی تقریبا هفت سال، البته الان ایران ن ...

😍😍😍

موفق باشین

به نظرشما من روانشناسی و ادامه بدم یا کنکور تجربی بدم برای

پزشکی ؟

کدوم دانشگاه درس خوندین؟

کشیک ها تون خیلی سخت بود؟

حین تحصیل بهتون حقوق میدادن؟