2777
2789

شوهرم بچه دوم میخواد همش دعوامیکنم من نه کسی کمک حالمه یه لیوان آبم دستم نمیده بعد زایمان سر اولی خیییییبیلی اذیت و گریه داشتم از دندون درد تا سنگ صفرا تا سزارین و تنهایی بی کسی...خود عوضیشم ۱آبم دستم نداده الان بچه میخوادپرو بی شعوووووور

بچه اولت چند سالشه

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد پسر می خواد

نه کلا میگه نی نی میخوام😲 زهرماربخواد جقدر پروئه هنوز توهینو ....سر اولی یادم نرفته یه آجیل رو کوفتم مبکرد همش دعوا کریه خاک تو سرش.من طلاق میخوام این میگه یه بچه دیگه بیار وبرو انگار دستکاه جوجه کشی هستم 

اگه واقعا یه بچه میخوای که هیچ کار بارتصمیمت ندارم اما اگه ممکن هست یه روزی باز به فکر بچه دار شدن بیفتی الان بهترین زمان هست.فکر کردی بقیه خانم‌ها چطوری هستن؟شوهراشون همش ور دستشون هست؟منم تنها بودم از خانوادمم دور هستم،شوهرم مرد خوبیه ولی خوب خودش کار داره اگه بیکار باشه دریغ نداره،الان بعد از هفت سال دوباره باردار شدم خیلی پشیمون چرا گذاشتم تا الان،اگه چند سال پیش آورده بودم الان راحت تر بودم ،باز تمام دردسرام از سر شروع میشه 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦