2821
2789
عنوان

طالع بینی 🧐🧐🧐🧐🧐🥰🥰

116 بازدید | 19 پست

سلام. کسی از دوستان هست که بتونه طالع بینی رو انجام بده؟ 

طالع بینی یا فال یا هر چیز دیگه ای..... 😌 😌 😌 😌 😌 😌 😌 😌 😌 😌 😌 😌 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم کسی که یه فال واقعی میگیره بعید میدونم تو سایت باشه و مجانی کار کنه

دقیقا اینجا دروغ زیاد گفته میشه من خودم همیشه پیش کسی ک میشناسم و امتحانشو پس داده میرم اینجا الکی بحث حس ششم و فال میارن خندم میگیره

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
دقیقا اینجا دروغ زیاد گفته میشه من خودم همیشه پیش کسی ک میشناسم و امتحانشو پس داده میرم اینجا الکی ب ...

درسته

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
حضوری یاتلفنی؟ 

کسی ک بشناسم برام فرقی نمیکنه تلفنی باشه یا حضوری کسی ک برا دیگران دیدم تجربش عالی بوده 

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز