بچه ها ما مثلا یه بحثی میکنیم بعد خودش میره تو قیافه منم معمولی برخورد میکنم بدون قیافه گرفتن غذا و چای و ایناش سر موقع اماده خونه مرتب خودم شاد..بعد دو روز که مثلا حوصله ش سر میره از این قیافه گرفتن میاد سمتم یا مثلا میاد یهویی بغلم میکنه..یعنی اگه من اون موقع برم تو قیافه و بگم ولم کن حوصله ندارمو فلان قیامت میکنه ها قیامت واکنش من حتما باید مثبت باشه حتما حتما😑اخه منم دوست دارم یوقتایی باد کنم...این یجوری جلوه میده مقصر صدرصد من بودم و نباید براش برم تو ناز و قیافه..شما اینجوری نیستن شوهراتون؟ من چیکار کنم؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خدایاشکرت میکنم.بابت سلامتی خانوادم و خودم. ازوقتی فهمیدم قادرمطلق فقط خداست، و کافیه خواسته هامو از خودش بخواهم، آرامشی درزندگیم بوجود آمد که قبلا نداشتم. خدایا شکرت میکنم که راه درست رو به من نشون دادی. از وقتی فهمیدم کافیه بچه هامو، بخدا بسپارم، دیگه نگران چشم زخم و حوادث و هیچ چیزدیگه نیستم، چون میدونم خدای قادرمطلق که این دو هدیه ارزشمندو به من عطاکرده، خودش مراقبشونه. و بارها بهم ثابت شده. متشکرم خدای مهربونم. خانمای باردارعزیز، برای سلامتی جنینتون، سوره حجرات رو بخونید و برای راحتی زایمان، سوره ی انشقاق و قدر. و بدونید اگر ازخدا بخواهید تا فرزندتون سالم بدنیا بیادو خودتون زایمان راحت داشته باشید، خداوند خواسته ی شمارو برآورده میکنه. کافیه ازش بخواهید😍😍😍و اگر فرزند کم خوابی دارید، کافیه خدارو بابت خوش خوابیش شکرکنید. بعد مدتی که با تمام وجود و باباور به خدای توانا، شکرگذاری کردین، فرزندتون خواب راحت خواهد داشت. (تجربه ی خودمه که از بدخوابی بچم همیشه کلافه بودم و غرمیزدم و یادم رفته بود سلامتی تنش خیلی مهمه. این نعمت بزرگو فراموش کرده بودم.) موفق باشید عزیزان. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸رفتار بد دیگران با ما، چیزی هست که خودمون خواستیم! وقتی باورکنی دیگران، اونطورکه تو خواستی، باهات رفتارمیکنن، اونوقت زندگی برات آسونتر میشه! کافیه باورهای اشتباهتو عوض کنی، کافیه باتمام وجود ازخدا آرامش بخواهی، و قادر یکتای رحمن و رحیم، هدایتت میکنه به سمتی که آرامشو تجربه کنی. از مریضی های تمام نشدنیت، شاکی هستی؟ درطول روز چقدر بابت سلامتیت خدارو شکرمیکنی؟ گیرم کمردرد داری، پاهات که سالمه، دستات که سالمه، دوچشم بیناکه داری، بجای تمرکز روی درد، به قسمتای سالم بدنت توجه کن و شکرکن خدارو. و بگو خدایا شکرت برای کمر سالمم، باتمام وجود بگو و ببین که چطور زود خوب میشی😍😍😍یه چیزایی هست به اسم گناهان کبیره. ترکشون کن، غرزدن، غیبت کردن، حرص طمع، اینها، جلوی اجابت دعاهاتو میگیره، پس مراقب باش. غرنزن، همیشه چیزی برای شکرگذاری وجود داره و وقتی کاملا خدارو بشناسی و طبق دستوراتش عمل کنی، جز سلامتی مطلق، و آرامشی وصف نشدنی، نخواهی یافت. موفق باشید.
💝حافظ کل قران💝اگه سوالی دارین بپرسین در حد توانم کمکتون میکنم 🌹برادر عزیزم(دوست شهید)رضاحاجی زاده +میشه برای شادی روح ایشون صلوات بفرستین😇 آقا جان تمام این سالها که درســـ📖ــــ خواندیم:"دبیر ریاضی" به ما نگفت که حد غربت تو وقتی شیعیانت به گناه⛔️ نزدیک می شوند بی نهایت است"دبیر شیمی" نگفت که اگر عشق و ایمان و معرفت با هم ترکیب شوند ،شرایطــ😍ظهور تو مهیا میشود ✿💠❀💖❀💠✿"دبیر زیست" نگفت که این صدای تپش قلب نیست صدای بی قراری دل برای مهدیست💔..!"دبیر فیزیک" نگفت که جاذبه زمین اشک🥺 های غریبانه توست..نگفت که جاذبه ی زمین🌎 به همان سمتیست که تو هستی"دبیر ادبیات" از عشق مجنون به لیلی ، از غیرت فرهاد گفتـــ😐ــــ ، اما از عشق شیعه به مهدی، از غیرتش به زهرا(س)نگفت...┅┅✿💠❀💖❀💠✿┅┅دبیر تاریخ" نگفت که اماممان امسال سال چندم غربتش است و اینکه نگفتــ😕 غربت اهل بیت علی(ع) از کی شروع شد و تا کی ادامه دارد"دبیر دینی" فقط گفت که انتظار فرجــ از بهترین اعمال👌 است اما نگفت که انتظار فرج یعنی گناه❌ نکنیم و یعنی گناه نکردن از بهترین اعمال اس┅✿💠❀💖❀💠✿┄"دبیر عربی" به ما یاد داد که مهدی اسم خاصی است که تنوین پذیر است!اما نگفت که مهدی خاص ترینـــ🌺اسم خاص است┅✿💠❀💖❀💠✿فدای غربتت آقایمن🥺😔💔🌱کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : کارگران مشغولند به کار احداث ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیوار بقیع : چند روزی مانده به اتمام ضریح۰۰۰۰۰کاش روزی بنویسند ✍🏻به دیواربقیع : مهدی فاطمه آید، به تماشای ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : عید امسال، نماز ، صحن بقیع...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : فلش راهنما ⬅️ ، مرقد زهرای شفیع😍😭😔┅✿💠❀💖❀💠✿┅
خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢