2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

281 بازدید | 22 پست

سلام ب نظرتون جنسیت چنین من چیه؟هفته هشتم ازبارداری روپشت سرمیزارم، اصلاحالت تهوع ندارم حتی یک بار،خیلی میخابم،صورتم جوش زده،کمر درد خیلی دارم واینکه هم چیزای شیرین میخورم وهم ترش

تعداد رای : 3
نظرسنجی
بارداری
2
66%
بارداری
1
33%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم
نمیدونم چرا جا افتاده پسر تهوع نداره تهوع و ویار به بدن شخص ربط داره نه به جنسیت

دقیقا من خواهرشوهرم و یکی از دوستام به شدت بالا میاوردن و پسر هم داشتن یکی دیگه از فامیلامون انگار نه انگار حامله ست دختر داشت

دقیقا من خواهرشوهرم و یکی از دوستام به شدت بالا میاوردن و پسر هم داشتن یکی دیگه از فامیلامون انگار ن ...

دقیقا ربط به بدن و شرایط و ماه بارداری .....

در واقع حتی چیز ترش یا شیرین خوردن و هیچی نشونه نیست تنها نشونه سونو هست