2777
2789
عنوان

مولتی ویتامین کیدی‌کر

143 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

دخترم ۱۹ ماهشه و جدیدا خیلی کم غذا شده.از اولم بچه‌ی پرخوری نبود ولی دیگه اینجوریم نبود که هیچی نخوره.لاغر شده و نگرانشم.سرچ کردم دیدم از مولتی‌ویتامین کیدی‌کر تعریف کردن که اشتهاآوره.

کسی استفاده کرده و نتیجه گرفته؟اگر استفاده کردین علاوه بر کیدی‌کر قطره‌ی آهنم دادین؟چون توش آهنم داره.دکتر تجویز کرده براتون؟

خیلی ممنون میشم کمکم کنین

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

عزيزم ميتوني شربت كيندر بدي كه آهن نداره ولي اسيد فوليك داره بدي قطره آهنشم بدي

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم ميتوني شربت كيندر بدي كه آهن نداره ولي اسيد فوليك داره بدي قطره آهنشم بدي

ممنونم عزیزم شربت کیندر به جای مولتی‌ویتامین بدم و قطره آهنم جدا؟متاسفانه قد و وزنشو نمیدونم از اسفند قرنطینه بودیمو دکتر نبردمش.

عزیزم دکتر تجویز کرده کیندرو؟

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
ممنونم عزیزم شربت کیندر به جای مولتی‌ویتامین بدم و قطره آهنم جدا؟متاسفانه قد و وزنشو نمیدونم از اسفن ...

بله. پسر منم چند روز ديگه بيست ماهه ميشه.كيندر ميدم زينكم داره تقريبا مولتي ويتامين كامليه.قطره آهنم يا سيديرال ميدم يا ليپيزوفر.

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️