2777
2789
عنوان

پس انداز

152 بازدید | 8 پست

سلام توی فامیل بیشتر خانوما حساب پولای شوهرشون دستشونه یعنی هر چقدر شوهره در آمد داره میده به خانومه براش جمع کنه اما شوهر من هیچی بهم نمیده حتی نمیگه چقدر حقوق داره به پس انداز وقرعه کشی های خونگی هم اصلا اعتقاد نداره هر بار پول لازم میشیم میرسراغ بانک با کلی رفت وآمد وسود چند برابری وام میگیره به خاطر همین پیش رفته زیادی نداریم چکار کنم که بتتونم پول ازش بگیرم پس انداز کنم یا اینکه خودش یه حساب بزاره برای پس انداز که موقع پول لازم از اون برداریم لطفا تجربیاتتون را بگید ممنون 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

من این موارد همش دست شوهرم اصلا تجربه ندارم 

به نظرم مردا بهتر میتونن مدیریت کنن 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ینی توخواستگاری هم حقوقشو نپرسیدین؟! 

اون موقع گفت اما از اون موقع تا الان ۱۲سال میگذره شغلشم آزاد هست حقوق ثابتی نداره

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

من ده سال ازدواج کردم شوهرم ماشین که دوسوم پولش از من بود را رفت یواشکی فروخت ..بعد دوباره ی کم پول جمع کردم وام مسکن بگیریم خونه دار بشیم .‌شوهرم گفت خونه نمیخوایم مستاجری چ اشکال داره این هم از خونه ..درنهایت هم پدرشا فرستاد کلی فحشم داد که خونه میخوای چیکار خداشاهده من ده ساله ازدواج کردم ۱۳ تا خونه عوض کردم....پدرش فحش ناموسی بهم داد چرا خونه میخوای ..اگه هم خونه میخوای بگو بابات برات بخره😱😭😭😭😭خواستم اینارا بشندی که بدونی بازم شوهرت خوبه که دوتا وام را میره میگیره...

واسه ما مثله فامیلتونه کلا مدیریت و پولا دست منه از دوران نامزدی کلا بهش گفتم هرچقدر درامد داری باید بهم بگی بعدم رفتم ی حساب باز کردم میریختم به حساب زیاد ک میشد میزاشتیم سپرده باز زیاد میشد باهاش خونه اینا گرفتیم دوباره از اول کلا ی تومن خرج خونه برمیداشتم اوایل ازدواج وامم ک نداشتیم قسط بدم بقیش پس انداز میشد شوهرمم سرکار میرفت از خونه واسش غذا میزاشتم اللن بعد ۶سال روال مدیریتا با منه حتی الان ک تو بورسه هرروز زنگ میزنه سودشو میگه عادت کرده خودش

محکم بشین دلم این دور اخره

[QUOTE=135190836]واسه ما مثله فامیلتونه کلا مدیریت و پولا دست منه از دوران نامزدی کلا بهش گفتم هرچقدر درامد داری باید ...[/QUOTEمن مثلا میگم فلان چیزو گرفتم ۲۰ تومن در صورتی که ۱۰یا۱۵تومن گرفتم این طوری یه کوچولو جمع میکنم اما بیشتر مواقع میگه تو از خونه بیرون نیا خودم سر راه میگیرم میارم 

[QUOTE=135190836]واسه ما مثله فامیلتونه کلا مدیریت و پولا دست منه از دوران نامزدی کلا بهش گفتم هرچقد ...

دیگه اون اخلاقش اینجوری فقط میتونستی تو نامزدی تغییرش بدی بابای خودم مثله همسر شماست کلا مدیریتو خرجو اینا واسه خودشه اما اون ماهانه به مامانم ی مبلغی میده به عنوان توجیلی دیگه لباس ایناام ک بخواد مامانم واسش میخره

محکم بشین دلم این دور اخره