2777
2789
عنوان

شما مث من نکنید کاش از اول خارجیشو میخریدم معجزه شد برا😮😮😮

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 29 پست
ندونی بهتره دیگه خوردی رفت.... از این به بعد فقط خارجی ش رو بخور  

حالا بگو حداقل این بنده خداهایی که دور برم هستن بهشون بگم در جریان باشن!اگر بدونن دیگه نمیخرن خب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارشکرر  من داروخونه ک برم هر دارویی ک خارجیش باشه ایرانیش نمیخرم. چون واقعا تفادت دارن. اون ...

منم خارجی میگیرم اصولا اما دیروز رفتم لتروزول بگیرم گفتم خارجیشم هست گفت اره ولی دکتر برات ایرانیشو نوشته🤔

حالا بگو حداقل این بنده خداهایی که دور برم هستن بهشون بگم در جریان باشن!اگر بدونن دیگه نمیخرن خب

تو نت بزن عوارض ش رو میاره یه دوصفحه نوشته 

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!
منم خارجی میگیرم اصولا اما دیروز رفتم لتروزول بگیرم گفتم خارجیشم هست گفت اره ولی دکتر برات ایرانیشو ...

پزشک از کی ایرانی خارجی رو تو نسخه مینویسه؟! بگو خارجیش بده پولشو میدی خب

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
کمیابه اما خب می ارزه پیداش کنی 

اره،من نمیدونستم اینقدر اذیت میکنه وگرنه حتما میگشتم پیدا میکردم اگر مجبور بشم مصرف کنم حتما خارجی میگیرم، من ترشح شیر دارم اما پرولاکتینم بالا نیست، با این وجود با مصرفش ترشح شیرمم قطع شد، الان دوباره شروع شده، دکتر میخواست برام بنویسه اما بهش گفتم پریودام مرتبه بیخیال شو نده، مال استرسه، قبول کرد. 

اره،من نمیدونستم اینقدر اذیت میکنه وگرنه حتما میگشتم پیدا میکردم اگر مجبور بشم مصرف کنم حتما خارجی م ...

چه جالب پزشکم متقاعد کردی😉ایشالا که واسه شمام رفع بشه همیشه و دیگه نیاز نباشه عزیزم 

چه جالب پزشکم متقاعد کردی😉ایشالا که واسه شمام رفع بشه همیشه و دیگه نیاز نباشه عزیزم 

😅آره،آخه پرولاکتینم نرماله،پریودام هم فوق العاده مرتب، به جز این دفعه آخر که بخاطر استرس و تغذیم بود به احتمال زیاد. بیخودی دارو بخورم خودمو دردمند کنم😁ایشالا. شما هم به همچنین... فعلا که گفته احتمالا بایدivfکنم😬امید به خدا

من نزدیک دوساله بچمو ازشیر گرفتم ولی هنوز خشک نشده و سینمو فشارمیدم شیر میاد گاهی هم درد میکنه پرولاکتینم بالاس؟

واست بهترین ها رو میخوام چون...واسه اولین بار فهمیدمت...واسه اخرین بار عاشق شدم...واسه اولین بار بخشیدمت
عزیزم خیلی خونسردی!دو ساله که اینجوریه اقدام نکردین بری دکتر!حتما یه پزشک عمومی هم شده برو بگو آز پر ...

نه نمیدونم چه شرایطی؟

واست بهترین ها رو میخوام چون...واسه اولین بار فهمیدمت...واسه اخرین بار عاشق شدم...واسه اولین بار بخشیدمت