2777
2789
عنوان

بارداری بیاین باهم مشورت کنیم

110 بازدید | 19 پست

سلام من ماه اول بارداریم دیروز ک رفتم پرونده تشکیل بدم پیش دکتر زنان و زایمانم ک ماما هم هست و دکتر خوبیه ۳ ساله ک تحت نظرشم گفتم بارداریم پیشش باشم.گفت برم خانه بهداشت و خودم و معرفی کنم اما من تا حالا خانه بهداشت نرفتم و دوستندارم برم.دکتر گفت اگه زایمانت سزازین باشه ۳ یا ۴ میلیون هزینه داره.همسرم میگه هیچ مشکلی نیست هزینه ام اهمینی نداره.دکترم گفت خانه بهداشت ب درد بچت میخوره واکسن ب موقع و ازمایش ۵ روز بعد تولد و این حرفها.

حالا میخوام بدونم چیکاز کنم ب نظرتون.مگه نمیشه بعد بدنیا اومدن بچه ببریش پیش متخصص اطفال متخصص اطفال کارهاش و انجام بده.؟؟؟؟اخه این خانه بهداشت ها چ میفهمند

اصلادوست ندارم برم برای زایمانم مشکلی پیش نمیاد.زایمانمم ازاد حساب میشه فوقش🌹😊

تعداد رای : 2
نظرسنجی
1
1
50%
1
1
50%

برای واکسن ها حتما باید بری بهداشت

فعلا زوده بری .هروقت بری برات پرونده تشگیل میدن

من خودم ۲۸هفته رفتم

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا رفتنت یا نرفتنت به خانه بهداشت ربطی به هزینه زایمان نداره عزیزم 

درباره بعد تولد نی نی هم که واکسن هاش و فقط خانه بهداشت میزنه  

من خودم پسرم و تا یکسالش هر ماه  پیش متخصص می‌بردم و واکسن به واکسن خانه بهداشت  چون مکمل های خانه بهداشت و به پسرم ندادم 

خدایا خودت کمکم باش

آبجی خانه بهداشت برا مراقبت میری بهت آهن و اسید فولیک میدن بچه دنیا اومد باید بری واکسناشو اونجا بزنی

در مورد زایمان طبیعی زایمان کنی بهتره ولی اگه میترسی پیش یه دکتر برو بگو تحمل درد و...چند بهونه بیار نامه بهت میدن بیمارستان رایگان سزارینت میکنن

شاید هم لگنت تو هشت ماه موقع معاینه دکتر زنان تنگ بود بدون دردسر نامه سزارین رایگان بهت دادند دفتر چه بیمه داری؟

بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم
آبجی خانه بهداشت برا مراقبت میری بهت آهن و اسید فولیک میدن بچه دنیا اومد باید بری واکسناشو اونجا بزن ...

ن عزیزم دکترم بهم گفت ک هر جا بری برای سزارین پول زیادی ازت میگیرن از زایمان طبیعی میترسم

برای واکسن ها حتما باید بری بهداشت فعلا زوده بری .هروقت بری برات پرونده تشگیل میدن من خودم ۲۸هفته ...

اخه ب من گفتن ک دفترچه نداری ن دفتزچه سلامت دارم ن تامین اجتماعی گفتن هر وقت دفترچه گرفتی بیا برات پرونده سازی کنیم

ن عزیزم دکترم بهم گفت ک هر جا بری برای سزارین پول زیادی ازت میگیرن از زایمان طبیعی میترسم

تو هشت ماهگی معاینت میکنن ببینند میتونی زایمان طبیعی کنی یه سونو هم میدی اگه سر بچه بالا باشه سزارینت میکنند

بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم
اخه ب من گفتن ک دفترچه نداری ن دفتزچه سلامت دارم ن تامین اجتماعی گفتن هر وقت دفترچه گرفتی بیا برات پ ...

من سلامت گرفتم

باور کن بدرد هیچی نخوزد

بیمارستان خصوصی بودم همه هزینه ها ازاد

زایمان طبیعی و اتاق خصوصی و....شد ده میلیون

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️