2777
2789
من همون اول گفتم دوستش داری! بیا و بذار کمک کنیم آروم بشی زندگیتو از نو بسازی با همسرت... تو بسازی! ...

اره يادمه اول گفتي😞ولي كاش هيچوقت نداشتم

دلم ميخواد كمكم كنين چون هم شما هم استارتر هم بقيه بچه ها بنظر دلسوز و منطقي مياين....ولي يه حسي بهم ميگه ديگه نبايد تلاش بكنم

چرا من هميشه بايد تلاش كنم؟؟؟چرا اون هيچوقت جدي نميگيره.؟؟؟چرا وقتي ديد من چقد گريه كردم و دلم شكست باز دست ازين كارا برنداشت

ديش ديري ديرين ماشالله
چرا خودت جواب سوالم رو بده پس 

خیلی نمیتونم مطلبو برات باز کنم و تجربه ام رو کامل بگم... ولی تو همین قدر بدون ک من هم گیف و عکس میدیدم و هم خود ارضایی میکردم...

بخاطر همین همسرت رو درک میکنم... الانم مدتیه ترک کردم... همین سایت مس ب طلا خیلی کمکم کرد... هنوزم یه سری پادکست هاشو تو گوشیم دارم... 

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره يادمه اول گفتي😞ولي كاش هيچوقت نداشتم دلم ميخواد كمكم كنين چون هم شما هم استارتر هم بقيه بچه ها ...

عزیزم نمیشه من بااینکه یه خانمم نمیتونم،ایشون که آقان وجای خوددارن

اره يادمه اول گفتي😞ولي كاش هيچوقت نداشتم دلم ميخواد كمكم كنين چون هم شما هم استارتر هم بقيه بچه ها ...

تو باید تلاش کنی چون زنی! و زنا قوی هستند... و همیشه زنا بیشتر از مردا تلاش میکنن... تو باید تلاش کنی چون پایه ی جهان زنه...

گریه اصلا بد نیست! اتفاقا زنا چون گریه میکنن تخلیه میشن و همین باعث میشه خیلی قوی تر ادامه بدن!

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
خیلی نمیتونم مطلبو برات باز کنم و تجربه ام رو کامل بگم... ولی تو همین قدر بدون ک من هم گیف و عکس مید ...

ممنون كه انقد برات مهمه كه حاضر شدي كامل بگي

پس الان ك ميتوني واقعا شوهرمو درك كني بنظرت مشكلش چيه من بايد دقيقا چيكاركنم يعني واقعا اين كاراش ربطي به دوست داشتن يا نداشتن من ندارهح

ديش ديري ديرين ماشالله
تو باید تلاش کنی چون زنی! و زنا قوی هستند... و همیشه زنا بیشتر از مردا تلاش میکنن... تو باید تلاش کن ...

اينا توحرف قشنگه ولي وقتي با هزار اميد و ارزو باكسي كه دوسش داري ازدواج ميكني ولي از همون اول ميفهمي كه همچين كاري ميكنه خيلي تو ذوق ادم ميخوره

ادم ديگه انرژي براش نميمونه

چقد بايد تلاش كنم اخه

دقيقا بايد چيكاركنم

ديش ديري ديرين ماشالله
اول یه سوال،هرروزاین فیلمارومیبینه؟

راستش نميدونم چون من دائم گوشيش و چك نميكنم كه بيشتر از اين بهم نريزم

اخرين بار فهميدم تو هفته گذشته تقريبا هر روز

قبلشم تو ماه گذشته چند بار فقط

ديش ديري ديرين ماشالله
پس اخرش چي ميشه؟من بايد عادت كنم به اين كاراش؟

نه قربونت برم... این همه آدم ترک کردند... یکیش من!

همسرت هم ترک میکنه... نگران نباش...

براش حوصله ب خرج بده...

هیچوقتم فکر نکن گریه ات براش بی اهمیته! میدونی اون لحظه اون چ حالی شده؟

بذار من حالشو بگم وقتی تو ازش ناراحت شدی و گریه کردی و کلی حرف بهش زدی:

خیلی ناراحت شد، خیلی بیشتر از تو!!!!! خیلی بیشتر!!! و از دست خودش عصبانی شد! اینکه چرا کاری میکنه ک سودی نداره براش و باعث شده عشقش ناراحت بشه... پشیمون شد... حتی شاید همون موقع توبه کرد... اما انقد فشار عصبی روش زیاد بود بابت همینا و شاید اینکه خدا نمیبخشدش، ک برای خلاصی و آزاد کردن فکر و ذهنش دوباره رفت سراغ فیلم و ...

اینه ک تکرار میشه عزیزم... بخاطر همین تو خیلی موثری براش!

ممنون كه انقد برات مهمه كه حاضر شدي كامل بگي پس الان ك ميتوني واقعا شوهرمو درك كني بنظرت مشكلش چيه ...

نه هیچ ربطی ب دوست داشتن تو و یا اینکه بی نقصی نداره... چون واقعا عاشقته و بی نقصی ک خیانت نکرده...