2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته شدم واقعا الان ٣،٤ساله كه اين موضوع پيش اومده نميدونم بايد چيكاركنم البته ديگه زيادم برام مهم ...

😐 حرف زدن در این موارد واقعا سخته

اما حتما ب سایت مس ب طلا سر بزن... پیج اینستا هم داره... کانال هم داره...

خیلیا از تجربه ترکشون بعد از ۱۰ -۱۱ سال یا حتی ۲۰ سال گفتند... حتی کسانی ک متاهل هستند!

بخاطر همین یه مورد فکر میکنی دوستش نداری؟

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
😐 حرف زدن در این موارد واقعا سخته اما حتما ب سایت مس ب طلا سر بزن... پیج اینستا هم داره... کانال ه ...

اره بخاطر همين مورد فكرميكنم ازش سرد شدم چون خيلي بي معرفته

ادم چجوري دلش مياد زني كه عاشقش هست و باهمه مشكلاتش كنار مياد رو ول كنه بره يه مشت هرزه رو ديد بزنه؟واقعا براي خودم متاسفم با اين انتخابم

ديش ديري ديرين ماشالله
زن ها هم ممکنه معتادش بشن؟

بعلههههه... مگه زن ها آدم نیستند؟ حتی اعتیاد ب خود ارضایی هم... بله...!

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨

اخلاق بد =بیش از اندازه خونسرد و سر به هوا🤦‍♀️

اخلاق خوب=من خیلی اذیتش میکنم اما به ندرت اعصبانی میشه خیلی پشتم در میاد همه از ترسش بهم چیزی نمیگن🤣🤣حتی مامانم خیلی صبور و با گذشته😍😍ولی وای از خونسردیش که دیوونم کرده

تویی به جای همه و هیچ کس به جای تو نیست😍
اره بخاطر همين مورد فكرميكنم ازش سرد شدم چون خيلي بي معرفته ادم چجوري دلش مياد زني كه عاشقش هست و ب ...

تا حالا بهت خیانت کرده؟