2777
2789
عنوان

من خیلی ناراحتم

300 بازدید | 23 پست

تازه فهمیدم پارسال که شوهرم رفته شمال خیلی با دخترا شماره داده حرفا زده ازاون سال گوشیش رمز گذاشت عوض شد اخلاقش خوبه ولی اصلا نمیذاره به گوشیش دست بزنم حالا اینروزا خیلی بد حرف میزنه

ایوای خدا من انقدر لینجا تاپیک خیانت دیدم شکاک شدم همش توهم خیانت دارم اه😭

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

چرا مردها ازدواج میکنن

آخه شما که نمی تونید خودتون رو نگه دارید چرا یه دختر رو بدبخت می کنید

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب دست نزن به گوشیش وقتی علتو میدونی میخوای خودتو عذاب بدی؟؟داماد ما هم همینطوره هی گوشیش رو رمز میزاره یادش میره فلش میکنه 

کاش میشد زندگیمو مثل تلگرام دلیت اکانت کنم وقتی دوباره اومدم هیچی از قبل یادم نیاد..

به نظرتون شوهر خائن بهتره یا بد اخلاق؟

شوهر من بد دهنه و عصبی و کم حوصله ،با خانوادمم مشکل داره ۲ماه اجازه نداده ببینمشون

ولی به شدت دوسم داره و به چشمش خیلی خوشگلمو خیانت نمیکنه

گاهی وقتا میگم کاش خیانت میکرد ولی خوش اخلاق بود،یعنی کدومش بده کدمش بدتر؟؟؟!!!!

دیدن خنده بچه هام بزرگترین ارزومه
خوب دست نزن به گوشیش وقتی علتو میدونی میخوای خودتو عذاب بدی؟؟داماد ما هم همینطوره هی گوشیش رو رمز می ...

بنظرت میتونم اروم بشینم نمیتونم یمدت ارومم یادم میاد احساس دیونگی میکنم 

بیخود به آب وآتیش بزن به دست بیاراون گوشی وامونده رو۱۲ساعت دست منه گوشی نکبتش زراضافیم میزنه آمامنم بلدم ‌چیکاکنم اینقدورمیرم باگوشی بابالاخره اونیکه نبایدپیدامیشدوپیداش میکنم ومیشونم سرجاش بدحرف زدبدحرف بزن نگه نگی مگه نه؟

بیخود به آب وآتیش بزن به دست بیاراون گوشی وامونده رو۱۲ساعت دست منه گوشی نکبتش زراضافیم میزنه آمامنم ...

من اینجوری بلد نیستم همش میگم زشته مردم چی میگن

به نظرتون شوهر خائن بهتره یا بد اخلاق؟ شوهر من بد دهنه و عصبی و کم حوصله ،با خانوادمم مشکل داره ۲ما ...

مردای خائن یجورین که زنشون میخواد آدم بشه برگرده 

ولی مردای بد اخلاق یجورین که زنشون میگه بره گم شه با هر کسی که دوست داره دست از سرم برداره که نمیرن معمولا😁

از محبت خار ها شل میشود😎✌️
مردای خائن یجورین که زنشون میخواد آدم بشه برگرده  ولی مردای بد اخلاق یجورین که زنشون میگه بره ...

آخخخخخخ گفتی،بخدا اینقد دلم میخاد یه روز یه زنه در بزنه بگه من از شوهرت باردارم،منم بگم چه خوب دلیل واسه گریختن من،خخخخ

دیدن خنده بچه هام بزرگترین ارزومه