2777
2789
عنوان

دغدغه

244 بازدید | 23 پست

من اعتراف میکنم که خیلی ساده پوشم و خیلی نگرانم بابت این موضوع،جدیدا هم دارم حساس تر میشم همسنام تقریبا ۸۰ درصدشون خوشگل شدن ،البته زیاد به خودشون میرسن،ولی من فوقش یه رژ میزنم بعد ک لبخند میزنم تمام دندونم رژی شده،همسرمم کلی ذوق میکنه،ولی وقتی با دوستای دوران دبیرستانم خودمو مقایسع میکنم زمین تا اسمون فرق داریم، روم نمیشه بگم اینا دوستامن،اخه اونا خیلی تیپ میزنن و جذابن خیلی با کلاس شدن من انگار دختر بچه ام ک فوقش بخوام تیشرت گشاد شوهرمو بپوشم براش دلبری کنم

ی خانوم میگف باید مراقب مردا بود چون دخترای بیرون رنگارنگن

مثلن عکس ی دختر زیبا تو گوشیم بود شوهرم چندین بار پرسید این کیه منم ذهنم درگیر این مسعله شد که واقعا مردا جذب زنای زیبا میشن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردا بیشتر ازطریق چشم عاشق میشن زن ها ازطریق گوش. خب کیه که از زیبایی بدش بیاد . توهم به خودت برس و شاد باش ازلباسای رنگی بپوش و یه آرایش ساده هم همیشه توخونه داشته باش.

امید، بهترین سرمایه ی زندگی است.

۲۳ من انتخاب شوهرم بودم ن کسی دیگه الان یکسال از ازدواجمون میگذره یبار دعوامون شد،بهم گف کوتوله س ...

به کوه زدی؟!!!!!

یعنی چی؟

مردا عقلشون به چشم شونه

سعی کن بیشتر به تیپ و قیافت برسی

ادمها هم متفاوتن باهم ، به آرایش و اینا م نیس ، مثلا همسر من خیلی دقتینداره به این چیزا   ، منم کاملا ساده م ، ولی همش قربون صدقه زیبایی م میره🤭 ، اعتمااد به نفسسسس از هر چیزی مهمتره ،منم از وقتی رو اعتماد به نفسم کار کردم ، حس میکنم حتی همسرمم بیشتر دوسم داره ، 

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....