2777
2789
عنوان

کیاباوجوداضافه وزن باردارشدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 36 پست
ان شاءالله به زودی مامان میشی شاید خوب شدی تاالان،سونو دادی؟

اخرین بار ۵ یا ۶ ماه پیش سنو دادم 

دیگه از دکتر خسته شدم 

توکل برخدا 

فعلا مدروکسی میخورم که پریودم تنظیم باشه حداقل همش چشم انتظاری الکی نکشم

اخرین بار ۵ یا ۶ ماه پیش سنو دادم  دیگه از دکتر خسته شدم  توکل برخدا  فعلا مدروکسی ...

ان شاءالله که خوب شدی تاالان

وبه زودی خبر بی بی چک مثبت میزاری برامون

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله خودت بچه داری؟

نه من تازه ازبهمن دکتربهم اجازه ی اقدام داده

ولی کرونا اومد بلاتکایف شدیم دوباره میخوام شروع کنم اگه خدابخواد

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
نه من تازه ازبهمن دکتربهم اجازه ی اقدام داده ولی کرونا اومد بلاتکایف شدیم دوباره میخوام شروع کنم اگ ...

خیره دوستم 

حتما صلاحی درش بوده 

شما اگر سالمی اقدامت شروع کن . چون در صورت لزوم مطب دکترا باز هستن

خیره دوستم  حتما صلاحی درش بوده  شما اگر سالمی اقدامت شروع کن . چون در صورت لزوم مطب دکت ...

ممنونم عزیزم

دعا کنیم درحق هم

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

ان شاءالله خدابه هممون بچه های صالح وسالم بده به حق این ساعات ولحظات سحر

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

ان شاءالله باردارشدی بهم خبربده

ممنونم عزیزم دعا کنیم درحق هم اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ان شاءالله خدابه هممون بچه ها ...

الان این تاپیکو ذخیره کردم 

امیدوارم به زودی خبر خوش بارداریامون به هم بدیم دوسی 

دیگه اتقدر دلم نازک شده که میگی وقته سحره و واسم دعا میکنی اشکم در میاد که یعنی خدا کی صلاح میدونه به منم بچه ی صالح و سالم بده