الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
شما چه داروهی پیشنهاد میدی؟ خیلی چیزا خوردم . خیلی حلواها داروها . ای یو ای کردم اما نشد
نسخه ی دکتر خیراندیش
عرق رازیانه
عرق بومادران
مالش زیرشکم باروغن گل سرخ
خوراک.گرمی ها
الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
گرمی که دیگه اسمش میشنوم حالم خراب میشه از بس میخورم روغن مالی هم دارم عرق رازیانه میخوزم ف ...
بادکش تخمدن هم تاثیر داره
جندوقته درمان گیاهی شروع کردین؟
ناامید نشو،برطرف میشه ان شاءالله
اره نامنظم بود پری هام نمیدونم چطور راحت باردار شدم😅 خدا بهم رحم کرد.البته خیلی ورزش داشتما
هرشب اقدام داشتین؟
منم نامنظمم
ان شااالله مثلا ۳ یا ۴ ماه درمان گیاهی بعد میرم شیمیایی بادکشم یه دوسه ماهی کردم بی ن ...
ان شاءالله به زودی مامان میشی
شاید خوب شدی تاالان،سونو دادی؟
نبابا هروقت میشد😝 فک کنم هفته ای ۳ بار بود. ببین من بعضی ماه ها اصلا نمیشدم میرفتم امپول میزدم.اس ...
الحمدالله بدون دردسر کارت راه افتاده
خدابچه هاتو حفظ کنه ان شاءالله
نبابا هروقت میشد😝 فک کنم هفته ای ۳ بار بود. ببین من بعضی ماه ها اصلا نمیشدم میرفتم امپول میزدم.اس ...
من قدم ۱۷۳ وزن ۹۷😓فکر کنم باردارم مطمعن نیستم اگه باشم خطر داره؟قدم که بلنده شکم زیاد ندارم
بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بدهگاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
ن اصلا چرا خطر هر چی دکترا و خانه بهداشت گفت باور نکن.زر میزنن😅 فقط شیرینی جاتو خیلی نخور.کلا پر ...
مرسی عزیزم معلوم نیست باردارم یا نه ۶روز از موعدم گذشته امروز بی بی منفی بود حالا گفتم اگه تا ۵روز دیگه هم پری نیومد میرم آزمایش میدم
بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بدهگاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌