2777
2789
مرسی براشماهم مبارک باشه. تو این وضعیت ک نمیشه درست حسابیم رفت بیرون😐🥴

واقعا. من ک همش با ترس و استرس میرم اخه وقتی هم ندارم مجبورم برم

قوی باش ...حتی اگه نیستی اداشو دربیار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا. من ک همش با ترس و استرس میرم اخه وقتی هم ندارم مجبورم برم

دقیقااااا.من یسریاش مونده گزاشتم برا بعد ماه رمضون.همش ترسم اینه سنگین شده باشم نتونم راه برم😰

لعنت به کرونا.که خیال راحت ازمون گرفته.

راستی خودت چقد اضاف کردی؟ نینی کجاهات وول میخوره؟

سه دست صفر بقیش تا سایز ۳ دو دست . تقریبا از هرکدوم چهار تیکه ولی شلوار بیشتر واسش خریدم

بسلامتي عزيزم منكه دارم انلاين خريد ميكنم فقط ضروري ها رو كلي برنامه داشتم همش كنسل شد

دقیقااااا.من یسریاش مونده گزاشتم برا بعد ماه رمضون.همش ترسم اینه سنگین شده باشم نتونم راه برم😰 لعن ...

من ۵ کیلو تا حالا بیشتر نزدیک ناف و سمت راست شکممه. من با این که خیلی هنوز سنگین نشدم باز هم سختمه خیلی نمیتونم بایستم 

من ۵ کیلو تا حالا بیشتر نزدیک ناف و سمت راست شکممه. من با این که خیلی هنوز سنگین نشدم باز هم سختمه خ ...

برا من گاهی راست گاهی چپ.

اره سخته سرپا ایستادن.

انشالله بقیشم ب خوبی بگذره برامون🤩

بسلامتي عزيزم منكه دارم انلاين خريد ميكنم فقط ضروري ها رو كلي برنامه داشتم همش كنسل شد

منم میخواستم آنلاین بخرم. ولی جنس لباس هاشو حتما باید از نزدیک می‌دیدیم چون نوزادی حساسه

سلام اسی منم تازه رفتم تو شیش ماه 

من خیلی قسمت تحتانی شکمم وول میهوره تکون میخوره پایین که میگم پایین پایینه بچه دوممه 

منم ازوسایل بچه او لم هست دودست سایز تو چله خریدم بقیه بزرگترن دو سه دست سه دو دست خیلی وقته دکتر نرفتم 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
سلام اسی منم تازه رفتم تو شیش ماه  من خیلی قسمت تحتانی شکمم وول میهوره تکون میخوره پایین که می ...

برو دکتر حتما. آزمایش قند دادی؟ هفته چندی؟