2777
2789

پسرمو شروع کردم از پوشک بگیرمش ..یه کم سخته انگار امروز روز اوله..چندبار رو گف سه چهاربارم شلوارش خیس کرد .نگرانم نکنه زود شروع کرده باشم.بچه م 23ماهشه .لطف میکنین راهنمایی کنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین خیلی خودمونی بهت بگم من از ۱ سالگی ودر دستشویب رو باز میزاشتم تا دخترم طرز نشستن و....همه چی و با چشم ببینه و یاد بگیره .

باور کن ۱۶ ماهش بود با اینکه پوشک داشت میرفت یه گ وشه ی حیاط تو پوشکش زور میزد و دستشویی میکرد🤣😁

زوده واسه از پوشک گرفتن بچه هنوز فرق دارم و ندارم رو نمیدونه بزار اقلا ۳سالش کامل بشه یا ..حالا گرفتی اولا براش شورت اموزشی بخر..دوما توالت اموزشی بعدم تشویقش کن با برچسب یا هرچیز دیگه ببرش تو حموم تو دسشویی نبرش چون الان دسشویی براش اشنا نیست دوست داره به همه چیز دست بزنه بعدم یکهو دست الودشو میماله ب دهنش ..اولا هی زود زود سرپاش کن کم کم عادت میکنه ...براش برچسب بخر بگو هروقت دسشویی داشتی زودی بگی بریم یه دونه برچسب بهت میدم بچسبونی به دیوار این خودش بچه رو سر ذوق میاره 

زوده واسه از پوشک گرفتن بچه هنوز فرق دارم و ندارم رو نمیدونه بزار اقلا ۳سالش کامل بشه یا ..حالا گرفت ...

الان دو ماهی هس واس اینکه با فضای دسشویی آماده بشه میبرمش تو دسشویی تا جیش کنه .آب بازی میکنه سیفون میکشه بازی میکنه .ولی فردا براش برچسب میخرم ممنون بازم 

واقعا؟؟چجوری عزیزم میشه راهنمایی کنی؟ دعات میکنم 

اول ازینکه زودتر از ۲ سال اینکارو نکن چون خیلی اذیت میشی . من یبار امتحان کردم نشد باردوم دوسال و دوماه بود شروع کردم روز اول هر یکربع میبردمش دستشویی سرتبدیل فرنگی . یه تخته وایتبردهم نصب کردم براش اونجا که با هربار جیش کردن اجازه داره نقاشی بکشه و جایزه های دیگه . روز دوم هر نیم ساعت میبردم . روز سوم هر یکساعت . روز چهارم خودش میگفت دیگه به هوای اینکه بره نقاشی هم بکشه ذوق داشت . حالا شما ببین به چی علاقه داره از اون استفاده کن . اینم بگم که تو این سه روز چندباری هم تو شلوارش جیش کرد ولی اصلا دعواش نکردم و فقط بهش میگفتم بگو مامان اگه جیش داشتی . خودشون با زمان بندی که میبری کنترل ادرار دستشون میاد. موفق باشی عزیزم