2777
2789
عنوان

آیلتس

131 بازدید | 23 پست

سلام 

دوستان کیا مدرک آیلتس دارند

من زبانم در حد مبتدی هست 

میخواستم بدونم که جه مدت زمان گذاشتید روزانه و جیکار کردید؟ 

با چه نمره ای قبول شدید و تو چ مدت 

ممنون میشم راهنماییم کنید 

دعاتون میکنم

واقعا حال بدی دارم میخوام بشینم یک کار مفید کنم به ذهنم زبان خوندن رسیدن 

منم دوست دارم زبانمو قوی کنم

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایلتس برای چی میخوای ؟ منظورم اینه مدرکشو میخوای یا فقط میخوای زبانتو قوی کنی 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
چه عالی درچه حد هشتید شما؟

در حد مبتدی واقعا خیلی خوب نیستم چندروزه قصد کردم خودم خودآموز شروع کنم

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚

منم تازه شروع کردم رایتنگم خوبه اسپیکینگم خیلی ضعیفه نمیدونم چکار کنم 

شما در روز چند ساعت میخونین چیا میخونین؟؟

تسلیم نمیشم ببینم این روزگار چه غلطی میخواد بکنه 😉 ((پرسیدم از خدا دلیل خلق من چیه؟؟ندا اومد آخه تو محشری 😍 از همه سری 👑 تو یه افسونگری 😁❤  هیچی دیگه منم قانع شدم :))
من درحال خوندنم دوستم ۱۰سال کلاس رفت و فیلم دید فکر کنم ۷ شدیا۸

فک نکنم اینقدر زمان ببره 

تسلیم نمیشم ببینم این روزگار چه غلطی میخواد بکنه 😉 ((پرسیدم از خدا دلیل خلق من چیه؟؟ندا اومد آخه تو محشری 😍 از همه سری 👑 تو یه افسونگری 😁❤  هیچی دیگه منم قانع شدم :))
نه مدرکشو میخوام

اگه بتونی کلاس بری خیلی عالیه چون ایلتس یه جورایی تکنیکیه یعنی علاوه بر دانش زبانت باید تکنیکهاشم بدونی مثلا مثله کنکور که هرچقدر خوب باشی و تکنیک تست زدن بلد نباشی کارت راه نمیافته 

یا اینکه میتونی بصورت خوداموز از این پک هایی که تو بازار هست استفاده کنی 

کتاب های ایلتس از ایلتس ۷ به بعد بخون ازمون محور هستن  و کتاب new insight into IELTS 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
منم تازه شروع کردم رایتنگم خوبه اسپیکینگم خیلی ضعیفه نمیدونم چکار کنم  شما در روز چند ساعت میخ ...

من میخوام استارت بزنم و یک بچه خیلی کوچیک دارم کا بیمارم هست واقعا سخته برنامه ریری

خواستم ببینم اصلا شدنی هست با این زمان محدود من 

از چه منابعی میحواین شروع کنید؟

من واسه مدرک و این چیزا نمیخوام یه کتاب بهم معرفی کردن که الان اسمش یادم نیس یه نرم افزارم دان کردم