2777
2789
چرا عزیزم اسم دستگاهش سه بعدی یعنی ازهمه سمت جنینتو میبینه  مغزو استخانش بخاطر همین این ازمایش ...

یعنی سه بعدی بوده؟🤔

پس چرا تصویر سونو شبیه سونوگرافی معمولی بود

خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨‍👩‍👧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکر بو خوا دعامان مستجاب بو😁😍قزای له خاله ماری هزار جار 😍👼🏼 داده اسمی فرشتکم چی انیت؟فضووووووو ...

اره بخوا گیرا  بو دعاکانمان😂😂😂😍😍😍کوره گوی خوارد😐

هم حز ب نها (نوها)اکم،هم حز ب دلوان اکم

اگر ناو خوش ازانی بیژه تخوا ،معنی دار بیت

یعنی سه بعدی بوده؟🤔 پس چرا تصویر سونو شبیه سونوگرافی معمولی بود

شما فکر میکنی معمولیه عزیزم اسمش سه بعدی 

یعنی داخل مغزو استخوان رو میبینن ما نمیبینیم خودشون متخصص هستن

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤
اره بخوا گیرا  بو دعاکانمان😂😂😂😍😍😍کوره گوی خوارد😐 هم حز ب نها (نوها)اکم،هم حز ب دلوان اک ...

خوا نکا😡به جوجلکم قصه نکی غیرتی ابم😡😡😡😡😡😡نه والله من حافظم در حد جلبککه ناو و اوانه زو فراموش اکم 😅 ئه و دو اسمه فررررره جوانه والله مخصوصا نوها 😍کوووووووره لااااااااااااااااکچرییییی گیان کووووره خوش سلیقه😎😆😻

😂😂😂😂😂من خیلی وقته ضعف رفته

عزیزم اینو چند خریدی ؟ 

اتفاقا الان از مغازه ی سیسیمونی فروشی اومدیم عروس خالم( دخترخاله م )  حامله ست رفته بودیم برای اون یه چی بخریم جنسیتش تازه معلوم شد میخوایم دیدنش بریم 

شما فکر میکنی معمولیه عزیزم اسمش سه بعدی  یعنی داخل مغزو استخوان رو میبینن ما نمیبینیم خودشون ...

ممنون عزیزم👌❤

خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨‍👩‍👧

من غ بالگری اول رفتم دکتر گفت پسره دید خصانه نگاش کردم دیگه هیچی نگفت تو اواخر ۴ماهگی واسه تعیین جنسیت رفتم باز گفتن پسره غربالگری بعدی باز کلا تا ۹ماهگی امید داشتم ک دختربشه چون قبلش رژیمم گرفته بودم تا یک سال نتونستم با بچم ارتباط برقرار کنم خوشبحالت استارتر خدابرات حفظش کنه

محکم بشین دلم این دور اخره