2777
2789
عنوان

چجوری بچه ی دوساله رو از شیر گرفت

205 بازدید | 29 پست

دختر من 1 سالو خورده ایش هست

خیلی به شیر و سینه من عادت کرده نصفه شبا 4 بار بیدار میشه شیر میخوره

و دوس داره سینه تو دهنش بمونه

چطوری میتونم از شیر بگیرمش

و چی جایگزینش کنم؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دخترم نزدیک یکسالشه هیچی نمیخوره فقط گیر میده به سینم 

دقیقا 

فقط شیر میخوره 

کلی غذا براش درست هم میکنم به زور میخوره 

اگه من خونه نباشم بهونه شیر خوردن و سینه نمیگیره ولي اگه منو ببینه آویزونه منه

منم هفته دیگه جمعه میگیرمش انشالله الانم نزدیک دو هفته هفته س دارم وابستگیشو‌کم میکنم الان فقط موقع خوابیدن میخوره.طول روز بهش خوراکی بده.خونه همیشه شیر برنح آماده و فرنی و دسرو دنت و بستنی وژله و خوراکی هایی که دوس داره داشه باش.اولا نذار گشنه ش بشه دوما هرموقع بهونه گرفت سرشو‌گرم کن و ازین خوراکیا بهش بده

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

دقیفا مثله پسره من یک و نیم سالگی از شیر گرفتمش یه ماه فقط شبا دادم روز سرگرمش میکردم بعد شبا ندادم خیلی راحت بود برام

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘
آره خودمم دلم براش میسوزه  ولی داره خیلی اذیتم میکنه  چیکار کنم کمتر به سینه و شیر بچسبه ...

عزیزم وقتی مطمئنی گرسنه نیس وقتی خواست بگیر بغلت رقص و آهنگ و بپر بپر و‌بعدم برید سر یخچال ازون خوارکیا که نوشتم یا هرچی دوس داشت بده بهش یادش بره.یه هفته این کارو انجام بدی خودش وابستگیش کم میشه به مرور

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

عزیزم همه دکترای اطفال میگن چهارماهگی شیر شبانه رو بگیرین 

اونوقت شما هنوز نگرفتین 

من نمیدونم این دوستانی که میگن نگیر دوفردای دیگه دندون دخترتون پوسید میان جواب بدن 

عزیزم هر چی بزرگتر میشه سخت تر میشه 

اول باید شیر شبانه رو بگیری بعد وعده های روزش رو کم کنی تا 22ماه 

ولی باید حتما بهش شیر گاو بدی بخاطر استخوناش اونم با قمقمه  بدی یالیوان 

نه شیشه شیر 

تلاش کن میشه  عزیزم یک چند هفته اذیت میشی اما درست میشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
آره خودمم دلم براش میسوزه  ولی داره خیلی اذیتم میکنه  چیکار کنم کمتر به سینه و شیر بچسبه ...

عزیزم من بچه ندارم بخدا 

فقط یه داداش دارم خودم بزرگش کردم از همه چیش باخبرم😂

بهش بجای شیر خودت بعضی وقتا شیر خشک بده

مامان من تو شیشه برای داداشم شربت آلبالو میریخت میخورد کلا عادت کرده بود وقتی تو سن بچه شما بود بیشتر شیرخشک و شربت میخورد خیلی کم شیر میخورد

البته شبا هم یبار بیدار میشد

مامانم یه شب وقتی داداشم بیدار شد بجای شیر بهش شیرخشک داد کم کم عادت کرد