2777
2789
عنوان

مادرم داده طلاق بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاور رفتم معمولا صلح ایجاد میکنن مادرم نمیخواد میگه اونا الکی زندگی حفظ میکنن ولی نمیدونن شوهرت خله ...

خودت سبک سنگین کن یعنی اینقدر مشکل دارید که بچت رو آواره کنی یا بدون پدر بزرگ میشه یا مادر

سلام بر ....

منم شوهرم اینجوری بود ورابطه ی خوبی با مامانم نداشت.تاحدی که مجبور شدم ۶ماه نه خونه مامانم برم نه زنگشون بزنم.ولی من نه غر زدم نه اعتراض کردم.تا خودش کم کم خوب شد.الانم تامیتونم به دروغ میگم مثلا مامانم چقدازت تعریف میکنه.چقد فلان کارت یا اخلاقتو میگه دوست دارم و برعکس.الان خداروشکر رابطشون خوب شده

درمیان مردمے ڪ میدوند براے زنده ماندن آرام قدم برداریم برای زندگے ڪردن✌
منم شوهرم اینجوری بود ورابطه ی خوبی با مامانم نداشت.تاحدی که مجبور شدم ۶ماه نه خونه مامانم برم نه زن ...

آخه مشکل من اینکه مادرم اصلا اهل بخشش نیست. شوهرم اشتباه کرده ولی مغرور هست و گردن نمیگیره. مادر مم چون با شوهرم خوب نیستن هی  میگه داماد بدیه برای ما جدا شو 

پس زندگیو خراب نکن.یه چند مدتی با مامانت سرسنگین باش تا متوجه شوهرت اولویت زندگیته.شوهرتم میتونی با زبون نرم و محبت رامش کنی

درمیان مردمے ڪ میدوند براے زنده ماندن آرام قدم برداریم برای زندگے ڪردن✌
به عنوان مجرد کامنتا واسم جالبه که بعد ازدواج شوهر رو به خانواده ترجیح میدین حتی اگه بهشون توهین کنه ...

اتفاااااااقا.پسرا بیشتر اجازه میدن.

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
منم شوهرم اینجوری بود ورابطه ی خوبی با مامانم نداشت.تاحدی که مجبور شدم ۶ماه نه خونه مامانم برم نه زن ...

آخه مشکل من اینکه مادرم اصلا اهل بخشش نیست. شوهرم اشتباه کرده ولی مغرور هست و گردن نمیگیره. مادر مم چون با شوهرم خوب نیستن هی  میگه داماد بدیه برای ما جدا شو 

اتفاااااااقا.پسرا بیشتر اجازه میدن.

آره بابا. بنظرم براشون مهم نیس چندبار جاریم عین پاچه پاره ها پریذ به مادرشوهرم شوهرش هیچی نگفت. منم شوهرمو تهدید کنم که سز مامانت داد میزنم میگه بزن مهم نیست. فقط ما دختراییم که آتیش میگیرم از بدرفتاری با خانوادمون 

آره بابا. بنظرم براشون مهم نیس چندبار جاریم عین پاچه پاره ها پریذ به مادرشوهرم شوهرش هیچی نگفت. منم ...

خاک تو  سرشون.

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
خاک تو  سرشون.

آره دیگه حداقل اگه براشون مهم بود میشد روش حساب کرد چون اگه بی احترامی به خانوادم می‌کرد منم تهدیدش میکردم به رفتار متقابل می‌ترسید ولی براش مهم نیس