شوهرم تنده اخلاقش به خانوادم بدبینه خصوصا مامانم و خیلی با مامانم دعوا داره. الان چند ماه قهرن از اون وقت مامانم به من اس ام اس میده بدو بیراه پشت شوهرم میگه و پاشو کرده تو یه کفش که طلاق بگیر ازش. من بچه دارم دلم برای بچم میسوزه درسته اخلاق نداره زیاد خودمم گیر کردم دودلم.با خودم خوبه شوهرم اکثرا تا وقتی که اسمه مامانم یا خانوادم یا اینکه شوهرم بفهمه کوچکترین نظری دادن یهو قاطی میکنه دیگه
منم شوهرم اینجوری بود ورابطه ی خوبی با مامانم نداشت.تاحدی که مجبور شدم ۶ماه نه خونه مامانم برم نه زنگشون بزنم.ولی من نه غر زدم نه اعتراض کردم.تا خودش کم کم خوب شد.الانم تامیتونم به دروغ میگم مثلا مامانم چقدازت تعریف میکنه.چقد فلان کارت یا اخلاقتو میگه دوست دارم و برعکس.الان خداروشکر رابطشون خوب شده
درمیان مردمے ڪ میدوند براے زنده ماندن آرام قدم برداریم برای زندگے ڪردن✌
منم شوهرم اینجوری بود ورابطه ی خوبی با مامانم نداشت.تاحدی که مجبور شدم ۶ماه نه خونه مامانم برم نه زن ...
آخه مشکل من اینکه مادرم اصلا اهل بخشش نیست. شوهرم اشتباه کرده ولی مغرور هست و گردن نمیگیره. مادر مم چون با شوهرم خوب نیستن هی میگه داماد بدیه برای ما جدا شو
به عنوان مجرد کامنتا واسم جالبه که بعد ازدواج شوهر رو به خانواده ترجیح میدین حتی اگه بهشون توهین کنه ...
اتفاااااااقا.پسرا بیشتر اجازه میدن.
من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
منم شوهرم اینجوری بود ورابطه ی خوبی با مامانم نداشت.تاحدی که مجبور شدم ۶ماه نه خونه مامانم برم نه زن ...
آخه مشکل من اینکه مادرم اصلا اهل بخشش نیست. شوهرم اشتباه کرده ولی مغرور هست و گردن نمیگیره. مادر مم چون با شوهرم خوب نیستن هی میگه داماد بدیه برای ما جدا شو
آره بابا. بنظرم براشون مهم نیس چندبار جاریم عین پاچه پاره ها پریذ به مادرشوهرم شوهرش هیچی نگفت. منم شوهرمو تهدید کنم که سز مامانت داد میزنم میگه بزن مهم نیست. فقط ما دختراییم که آتیش میگیرم از بدرفتاری با خانوادمون
آره بابا. بنظرم براشون مهم نیس چندبار جاریم عین پاچه پاره ها پریذ به مادرشوهرم شوهرش هیچی نگفت. منم ...
خاک تو سرشون.
من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)