2777
2789
عنوان

مادرم داده طلاق بگیر

577 بازدید | 25 پست

شوهرم تنده اخلاقش به خانوادم بدبینه خصوصا مامانم و خیلی با مامانم دعوا داره. الان چند ماه قهرن از اون وقت مامانم به من اس ام اس میده بدو بیراه پشت شوهرم میگه و پاشو کرده تو یه کفش که طلاق بگیر ازش. من بچه دارم دلم برای بچم میسوزه درسته اخلاق نداره زیاد خودمم گیر کردم دودلم.با خودم خوبه شوهرم اکثرا تا وقتی که اسمه مامانم یا خانوادم یا اینکه شوهرم بفهمه کوچکترین نظری دادن یهو قاطی میکنه دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مامانم با شوهرم میونه خوبی نداره مامانم خیلی گیر میده جداشو حتی برام دعاگرفته بود برای زندگیم ک خراب شه منم دودستی شوهرمو چسبیذم و زندگیمو ول نکردم مگه الکیه زندگیه ها الانم راضی ام خداروشکر ولی مامانم از هرراهی دنبال جدایی منه چقدر دعا بخوردم داد

به عنوان مجرد کامنتا واسم جالبه که بعد ازدواج شوهر رو به خانواده ترجیح میدین حتی اگه بهشون توهین کنه

بیخود نیست بعضیا پسر دوست دارن کمتر پسری چنین اجازه ای به زنش میده 

چیکار کنم همش بذ باهام حرف میزنه یجورایی میگه ازت راضی نیستم تا جدا نشی از اون شوهر فلان شدت

عزیزم‌اگ‌شوهر تو دوس داری زندگیتودوس داری خوشبختی ب حرفش گوش نده پشیمون میشی اما اگ‌زندگیتو دوس نداری ک‌اون‌جای خود