2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امپول کم خونیه 

عزیزم منم خریدم ارزونتر میشه از برا خودتون عکس بدین ؟  شما روزی یکی میخوری ؟ چه جوری دمدونا من سیاه میکنه برا خودت خریدی یا نی نی ؟ 

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...
عزیزم منم خریدم ارزونتر میشه از برا خودتون عکس بدین ؟  شما روزی یکی میخوری ؟ چه جوری دمدونا من ...

سلام عزیزم شماهم خریدی نیوهم چقدرشده.من میخوام بدم پسرم امامیگن دندون سیاه میکنه دریته؟درهر ۱۰میلش چقدرآهن داره؟

سلام عزیزم شماهم خریدی نیوهم چقدرشده.من میخوام بدم پسرم امامیگن دندون سیاه میکنه دریته؟درهر ۱۰میلش چ ...

عزیزم ارا سیاه میکنه میدونی من خریدم دیگه دلم نیومد بندازم دور اومدم یه ویال یعنی یه امپولشو قاطی چهار لیوان کردم بعد خوردم انقد هم اهن نداره مثلا یه ویالش 18میلی اهن داره در حد نیاز روزانس نه برطرف کزدن کم خونی و...

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...
سلام عزیزم شماهم خریدی نیوهم چقدرشده.من میخوام بدم پسرم امامیگن دندون سیاه میکنه دریته؟درهر ۱۰میلش چ ...

من با نی میخوردم ب دندونام نخوره سری اول تو ی لیوان یا فک کنم دولیوان بود ترکیب کردم دندونام سیاه شد زنگ زدم مامانم حرف بزنم شانس بهش گفتم برگشت گفت سیاه نکنه رفتم نگاه کردم دیدم حتی جلویی هارم داره سیاه میکنه نیم س دستشویی بودم مسواک ب دست 

عزیزم شما نیوهم مصرف کردی چطور بود؟ مشکلی پیش نیومد؟

تاثیرش چی بود برات؟

من نمیدونم بخرم یا نه. همش احساس خستگی میکنم و حوصله قرص آهن خوردن ندارم.

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!