2777
2789
عنوان

میشه لطفا 40 نفر بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 52 پست

خوندم برات عزیزم 

ان شالله به حق این ماه عزیز بهترینا برات اتفاق بیفته و واقعا خوشبخت شی🙃🥰

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸 زیاد به خوشبختی دیگران تو دنیای مجازی غبطه نخورین😉عاشق خودت باش تا بقیه هم دوست داشته باشن:))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم گلم انشاءالله شمام حاجت دلت رو بگیری عزیزم

یه ایت الکرسی و3 تا صلوات واست فرستادم انشالله که هر چ زودتر بختت باز شه و یه ازدواج خوب قسمتت شه

ناپلئون بناپارت :یک کورد را میتوان کشت ولی نمیتوان شکستش داد.  
خوندم برات عزیزم  ان شالله به حق این ماه عزیز بهترینا برات اتفاق بیفته و واقعا خوشبخت شی🙃🥰

بخدا نمیدونم چجوری ازتون تشکر کنم با چه زبونی خیلی لطف کردی دوست عزیزم.بخدا از سرکوفتای اطرافیان خسته شدم

سلام عزیزم😚ان شاءالله خداامسال یه همسر خوب نصیبت کنه که قدرتو بدونه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
بخدا نمیدونم چجوری ازتون تشکر کنم با چه زبونی خیلی لطف کردی دوست عزیزم.بخدا از سرکوفتای اطرافیان خست ...

عزیزم این چه حرفیه 

۲۱ روز سوره طه بخون عالیه من جواب گرفتم ازش 

ختمشم اینجوریه که 

نیت ۲۱ روز ختم سوره طه به نیت ازدواج 

قبل از هر بار خوندن یه لیوان اب میکنی ۱۴ تا صلوات یا ۵ تا فرق نداره میخونی فوت میکنی به اب بعد سوره طه رو میخونی دوباره ۱۴ یا ۵ صلوات بفرست فوت کن به اب یکم از اب بخور بقیشم باید ریخته شه رو سرت که بهتره وضو بگیری باهاش...نتیجه میده مطمئن باش 

فقط تو این ختم سعی کن از کوچیک ترین گناها هم پرهیز کنی  عزیزم خیلیا جواب گرفتن از این ختم

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸 زیاد به خوشبختی دیگران تو دنیای مجازی غبطه نخورین😉عاشق خودت باش تا بقیه هم دوست داشته باشن:))