سلام عزیزم ممنونم..
ببین من شش ماه دکتر گفت ولی هشت ماه خوردم و کم کم دو یکماه قطعش کردم و هیچمشکلیم ندارم...دوران بارداری حتما باید زیر نظر پزشک باشی و اینم بگم اسنترا یکی از بی عارضه ترین قرصهاست تو کروه خودش که با کمی سرچ تو گوگل میتونی نتیجه هاشو ببینی....ضمنا عزیزم اگر امکانشو داری حتما فرص اسنترا بگیر که برای کشور اسلوونی هستش سرترالین همونه منتها ایرانیه و شک نکن که تاثیرش خیلی بهتره قرص خارحی...من ایرانی گرفتم خیلی بیحالم میکرد و سر درد میاورد....دیگه خودت فکر کن قرص بسته ای ۶۰ تومن با قرص ۱۰ تومنی فرقش چقدره....و اینوتوصیه میکنم به هیچ عنوان داروی اعصابو ایرانی نخر چون شک نکن هم عوارض و هم کاراییش خیلی فرق داره با نمونه خارحیش......عزیزم به حرفام گوش کن اگر حمله داری
اگر وسواس داری و یا بشدت زود رنح هستی این دارو خیلی کمکت میکنه...من خیلی هزینه کردم که قرص نخورم مشاور یوگا همه چی اما خیچ کمکی نکرذ...چون سبک زندگیامون نمیزاره اطرافیان نمیزارن گرونی نمیزاره شما ارامش داشته باشی..با این دارو کمک میشه بهت ذهنت باز بشه اروم شی بیتفاوت شی وسواست کم شه نصبت به همه چی بعد میتونی زو ذهنت کار کنی و از دارو دور شی...ببخشید طولانی شد....خواستم کمکت کنم که گیج نشی بفهمی اصلا برای چی مصرف میکنی...