2777
2789
عنوان

دور‌کردن پشه

106 بازدید | 11 پست

دوستان این دستگاه کوچیکا که شبیه چراغ خوابه خوبه برای کشتن پشه؟ راهه مناسب کسی بلد هست؟

من توری زدم همه کار‌کرذم اما باز هست و تا صبح میکشه ادمو 

ممنون میشم راهنماییم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم همش اضطراب و ترس دارم دارو مصرف میکنم شما درمان شدین چطورررری؟

سلام گلم

من دچار پنیک بودم ترس تنگی نفس..کلا حالم بد بود دکتر اسنترا و الپرازولام داد.دوز پایین..نحاتم داد...افتضاح بود حالم اما خب شدم

عزیزم چند وقت دارو خوردی تونستی ترک کنی؟؟ کمکم کن

سلام سال نو مبارک باشه

ببین گلم شما باید اول از همه دارو‌مصرف کنی و به هیچ عنوان خرف دیگرانو گوش نکن که طب گیاهی امتحان کنی یا فکرتو‌عوض کنی...چون این بیماری نمیزاره که حتی فکرت کار کنه...پس فقط دارو....بعدشم عزیزه من شما هنوز شروع نکرده فکره ترکشی؟؟ اینقد حالت خوب میشه که دوس داری تا اخر عمر مصرف کنی.....اینو بهت بگم به هیچکسی نگو قرص میخوری چون همش میگن نخور عوارض داره اما سوال اینه ایا این حمله ها به مظرت اسیب نمیزنه؟؟ داغونت میکنه و مطمئن باش استرس تا اخر تو‌تنت میمونه...اما برای ترکش هم بگم که شما یکدوره که کمه کمش شش ماهه هست مصرف میکنی و‌بعد اون کم کم قطع میکنی و به هیچ عنوان هم اذیت نمیشی خیالت راحت باشه...پس به ابن فکر کن درمان شی والا این‌حمله ها زندگیتو نابود میکنه...به عنوان یک خواهر بهت میگم...پیگیر باش والا نابود میشی و اصلا نترس

سلام سال نو مبارک باشه ببین گلم شما باید اول از همه دارو‌مصرف کنی و به هیچ عنوان خرف دیگرانو گوش نک ...

سلام عزیزم سال نو شما هم مبارک ممنونم از پاسخت 😘

شما چند ماه میخوری؟ دوران بارداری مشکل نداره بخوریم ؟ سرترالین منظورمه

سلام عزیزم سال نو شما هم مبارک ممنونم از پاسخت 😘 شما چند ماه میخوری؟ دوران بارداری مشکل نداره بخور ...

سلام عزیزم ممنونم..

ببین من شش ماه دکتر گفت ولی هشت ماه خوردم و کم کم دو یکماه قطعش کردم و هیچ‌مشکلیم ندارم...دوران بارداری حتما باید زیر نظر پزشک باشی و اینم بگم اسنترا یکی از بی عارضه ترین قرصهاست تو کروه خودش که با کمی سرچ تو گوگل میتونی نتیجه هاشو ببینی....ضمنا عزیزم اگر امکانشو داری حتما فرص اسنترا بگیر که برای کشور اسلوونی هستش سرترالین همونه منتها ایرانیه و شک نکن که تاثیرش خیلی بهتره قرص خارحی...من ایرانی گرفتم خیلی بیحالم میکرد و سر درد میاورد....دیگه خودت فکر کن قرص بسته ای ۶۰ تومن با قرص ۱۰ تومنی فرقش چقدره....و اینو‌توصیه میکنم به هیچ عنوان داروی اعصابو ایرانی نخر چون شک نکن هم عوارض و هم کاراییش خیلی فرق داره با نمونه خارحیش......عزیزم به حرفام گوش کن اگر حمله داری

اگر وسواس داری و یا بشدت زود رنح هستی این دارو خیلی کمکت میکنه...من خیلی هزینه کردم که قرص نخورم مشاور یوگا همه چی اما خیچ کمکی نکرذ...چون سبک زندگیامون نمیزاره اطرافیان نمیزارن گرونی نمیزاره شما ارامش داشته باشی..با این دارو کمک میشه بهت ذهنت باز بشه اروم شی بیتفاوت شی وسواست کم شه نصبت به همه چی بعد میتونی زو ذهنت کار کنی و از دارو دور شی...ببخشید طولانی شد....خواستم کمکت کنم که گیج نشی بفهمی اصلا برای چی مصرف میکنی...