2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی دوستان باش پس هیچی دیگه. دوستان میگم قرص ویتامین دی و فولیک بخورم؟ اخه هنوز دکتر نرفتم برای تشکیل پرونده فقط پیام دادم گفت ۲۱با مثانه پر بیا. خودم قرص بخورم یا فعلا لازم نیس؟

دلم به پسرم خوشه...

من عاشق رنگ مو و ارایشم ولی تو دوران بارداری اصلا وابدا هیچکدومو انجام نمیدم.فقط وفقط ضد افتاب.

سر بچه اولم تو ساکم اول از همه لاک ولوازم ارایش گذاشتم از اتاق زایمان اومدم شروع کردم به ارایش.همش میگفتم اخیش چقدر دلم تنگ شده بود.

ولی واسه دومی که باردارم نزدیک زایمان میخوام موهامو رنگ کنم.

من عاشق رنگ مو و ارایشم ولی تو دوران بارداری اصلا وابدا هیچکدومو انجام نمیدم.فقط وفقط ضد افتاب. سر ...

بسلامتی عزیزم. منم کلی لوازم دارم مجبورم بدمشون بره

دلم به پسرم خوشه...
مرسی دوستان باش پس هیچی دیگه. دوستان میگم قرص ویتامین دی و فولیک بخورم؟ اخه هنوز دکتر نرفتم برای تشک ...

سه ماه قبل بارداری لسیدفولیکه تا هفته 15بارداری همراه ویتامین دی سه.

بعدش مولتی ویتامینه واهن و ویتامین دی سه تا سه ماه بعد زایمان.

ولی من به جای اسید فولیک یدوفولیک خوردم.

به حای قرص اهن ومولتی ودی سه یه قرص میخورم به اسم پریناتال.

سربچه اولم پرگویت میخوردم ولی چون تحریمه پیداش نکردم.

اینم با کلی سرچ تو سایت از کرمان گفتم اومد