2777
2789
نه زیر نیم ساعت😢

عزیزم نمیخوام دل سردت کنم ولی تا 5 دقیقه معتبر اگه 5 دقیقه ای فتاده باشه درست هر چند ک خیلی مونده تا موعدت 

ولی بی بی چک بعد از خشک شدن ادرار خط دوم می افته 

ولی همین ک زیر نیم ساعت خط انداخته خودش امید 

ایشاالله ک بارداری عزیزم ❤️😍 

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بچه ها من امروز روز موعدمه لک دارم کمی به نظرتون میتونه باردار باشم یا همون پریه داره میاد؟ بی بی نز ...

پاشو‌بزن بی بی چه دلی داری عزیزم که نزدی هنوز

خدایا پسرمو♥️سالم برسون دستم🧸 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون دقیقه افتاد خطش؟! 

من زدم صبح اول هاله افتاد5دقه اول بعدسفیدشدیکیم چندروزپیش زدم بعدچندساعت هاله انداخت نظرت چیه

گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد...خدایاتودلیمابخودت سپردمش😍😍😍
عزیزم نمیخوام دل سردت کنم ولی تا 5 دقیقه معتبر اگه 5 دقیقه ای فتاده باشه درست هر چند ک خیلی مونده تا ...

😢😢😢😢😢خدا کنه که باشه خیلی دلم بچه میخواد اما اگرم نبود حتما خواست خدا بوده😘بازم ممنون که نظر دادی♥️♥️♥️

من بی بی زدم صبح اول هاله افتاد5دقه اول بعدسفیدشدیکیم چندروزپیش زدم بعدچندساعت هاله انداخت نظرت چیه

گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد...خدایاتودلیمابخودت سپردمش😍😍😍

عزیزم بلافاصله هاله انداخت؟!

منم الان درگیر بی بی چکم

مدیکور سه روزه برام هاله داره

دیروز اول یه هاله محو داشت همون اول بعد که خشک شد مثل یکی شما شد

امروز بلافاصله هاله انداخت که راحت دیده میشد

حالا منم موندم مدیکور اینطوری شده الان

یا واقعا مثبته

تاپیکام هست

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
من زدم صبح اول هاله افتاد5دقه اول بعدسفیدشدیکیم چندروزپیش زدم بعدچندساعت هاله انداخت نظرت چیه

عزیزم برای منم چند سری این شکلی شده و منفی بوده ولی اگه هطش صورتی باشه مثبت ولی اگه خاکستری باشه منفی

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

هستی😁 خوشبحالت روزه تامام.من گشنمه الان😐

وای مگه حالا این ۳ روز میگذره؟؟؟اندازه ۱۰ سال طول میکشه 😰😰😰ولی بازم امیدوارم 😍

😢😢😢😢😢خدا کنه که باشه خیلی دلم بچه میخواد اما اگرم نبود حتما خواست خدا بوده😘بازم ممنون که نظر د ...

عزیزم چرا گریه الان خیلی زود ولی خطش تا جایی ک من دیدم صورتی صورتی مثبت 😍

عزیزم برای منم چند سری این شکلی شده و منفی بوده ولی اگه هطش صورتی باشه مثبت ولی اگه خاکستری باشه منف ...

امان ازاین بی بی ها.من 21اسفندپری شدم کمردردوسرگبجه دارم جوش زده بدنم چندروزپیشاانقددلم آشش خوااااس شک کردم

اینقد زدم و خورده تو ذوقم دیگه ذوقی ندارم فقط استرس دارم بزنم و منفی شه الان 7 ماهه اقدامم لک دیدم امروز ظهر دیگه بیخیال شدم گفتم دوباره پریه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏