2777
2789

یه پی دی اف دانلود کردم کیفیتش داغونه میارزه شروع کنم؟

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بهترین رمانی بود که تو عمرم خوندم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیبا اما غمگین 

مینیمالیسم🦋غروب، زیباترین پایان ارغوانی روز است 💜✨🌅ا🫶🏻اگر کسی من را نخواست، من ارزشمندم. اگر کسی توهین کرد، من ارزشمندم. اگر کسی حسادت کرد، من ارزشمندم. اگر کسی محبت من را نادیده گرفت، من ارزشمندم. اگر کسی به خوبی‌هایم پاسخ نداد، من ارزشمندم. اگر کسی توهین مستقیم کرد، من ارزشمندم. اگر کسی بی‌توجهی کرد، من ارزشمندم. اگر کسی در چشم‌هایم زل زد و گفت «بی‌ارزشی»، ساده ای احمقی من ارزشمندم. اگر کسی کودک درونم را رنجاند، من ارزشمندم. اگر کسی بی‌محلی کرد،من ارزشمندم. من ارزشمندم، لیاقت عشق و محبت دارم.من ارزشمــــــــــــــندم در هر صورت🫶☺️☺️💋💕😇

خو برو از کتاب فروشی بخر چرا خودتو عذاب میدی

قبلا امانت میگرفتم الان پی دی اف میخونم معمولا هم تا صفحه سیصد میخونم به یه دلیلی ادامه نمیدم 

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
میشه بپرسم چه نکته ای تو این رمان توجهتون رو جلب کرد؟

زنی که قربانی مردسالاری شد و در نهایت خودسوزی کرد بعد ازدواجش. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را