2777
2789
عنوان

💜نظرسنجی رشته💜

200 بازدید | 7 پست

بیاین بگین چیکار کنم؟

از هفتم تا نهم همه نمره هام بالای ۱۹ بودن. امسال نهم به دلیل تعطیلی زیاد و تعویض معلم ریاضیم ۱۵ شد‌.(البته خودمم کم کاری کردم😁)ولی بقیه درسام ۲۰.

اگه برم تجربی تلاش میکنم و حمایت مالی دارم میتونم پزشکی یا دندون آزاد بخونم ولی همونطور ک میدونید رقابت تو تجربی زیاده و خیلی از تلاشا بی ثمر میمونن.

میتونم از انسانی برای فرهنگیان بخونم احتمال قبولیم فکنم ۸۰_۹۰ درصد. حفظیاتمم خوبه. ب هردو علاقه دارم مخصوصا دندونپزشکی.

لطف کنین و نظر بدین😍

تعداد رای : 16
نظرسنجی
تجربی
11
68%
ادبیات
5
31%

من عاشق فرهنگیانم پس ادبیات😍

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخوای بری تجربه فقط به هوای پزشکی و دندون نباش چون رقابت از ینی که شنیدی وحشتناک تره مخصوصا اگه سهمیه ای نداشته باشی... 

حتی آزاد هم نمیتونی به راحتی قبول شی. واحد بین الملل هم شهریه ش سرسام اوره

تجربی رشته های خوب زیادی داره مثل داروسازی. پرستاری. فیزیوتراپی. رادیولوژی و.... 

اگه این رشته ها رو هم دوس داری تجربی رشته خوبیه

اگه میخوای بری تجربه فقط به هوای پزشکی و دندون نباش چون رقابت از ینی که شنیدی وحشتناک تره مخصوصا اگه ...

کاملا درست میگین. ب همشون علاقه دارم اینطور نیس ک بگم یا پزشکی یا ترک تحصیل ولی خب هدف بذارم انگیزمم بیشتر میشه.