2777
2789

من مصرف ابم خیلی زیاده ولی چند وقته خیلی کلیم درد میکنه یکم عفونت دارم ولی جزییه زیاد نیست 

بعضی ها میگن عادیه...

کسی بوده اینجور

اگه عفونت داری حتمننن باید انتی بیوتیک بخوری عفونت میزنه به کلیه وگرنه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😕 من ولی عادی نیست سنگ دارم دوبار دفع شده یبارم الان سنگ دارم اون یکی کلیه ام 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

من ماه آخر اینجوری بودم همش آمپول جنتامایسن میزدم و استراحت خیلی عذاب کشیدم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
باردارم بهم دارو نمیدن 

کی گفته نمیدن من خودم باردارم یکم عفونت داشتم ۷روز خوردم 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
من ماه های اولم خیلی اذیتم بخاطر کروناهم میترسم برم دکتر

زنگ بزن ازش بپرس.فکر کنم اسمش هیدرونزفر باشه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
واقعا چند ماهته؟

تو ماه هفت هستم ازمایش دیابتو ادرار نوشت تو ادرارم یکم خون بود