2777
2789
عنوان

دبستان دخترانه اصلانی اصفهان

1195 بازدید | 8 پست

سلام مامانی گل طاعاتتون قبول

کسی از شما هست که دخترش یا آشناهاتون دبستان دخترانه اصلانی خیابون ابوریحان بره

اطلاعاتی راجع بهش دارید

خوبه؟

عزيزم

تاپيك هاتونو خوندم 

اسمتونو عوض كردين؟!

تأثيري داشت؟!

قاعده هشتم:🍀هیچ‌گاه نومید مشو. اگر همه درها هم به رویت بسته شوند، سرانجام او کوره راهی مخفی را که از چشم همه پنهان مانده، به رویت باز می‌کند. حتی اگر هم‌اکنون قادر به دیدنش نباشی، بدان که در پس گذرگاه‌های دشوار باغ‌های بهشتی قرار دارد. شکر کن! پس از رسیدن به خواسته‌ات شکر کردن آسان است. صوفی آن است که حتی وقتی خواسته‌اش محقق نشده، شکر گوید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@nezhla    

سلام عزیزم من میخواستم اصلانی بنویسم اما شکر خدا شرایطم بهتر شد همون مدرسه قبلی ثبت نامش کردم، البته از آشناها که تو آموزش و پرورش بودن تحقیق کردن گفتن اصلانی خیلی خوبه

عزيزم تاپيك هاتونو خوندم  اسمتونو عوض كردين؟! تأثيري داشت؟!

سلام نه عزیزم عوض نکردم، هر چی فکر کردم دیدم اصلا منطقی نیست که سر نوشت آدم با تغییر اسم تغییر کنه، عوضش چسبیدم به نعمت هایی که دارم و کلی شکرگزاری مردم ، الانم اوضاعم خیلی تغییر کرده شکر خدا آرامش داریم، هنوز ایده آل نیست ولی خیلی بهتر از قبله خیلی

سلام نه عزیزم عوض نکردم، هر چی فکر کردم دیدم اصلا منطقی نیست که سر نوشت آدم با تغییر اسم تغییر کنه، ...

مطمئن باش بهترم ميشه

موفق باشي

قاعده هشتم:🍀هیچ‌گاه نومید مشو. اگر همه درها هم به رویت بسته شوند، سرانجام او کوره راهی مخفی را که از چشم همه پنهان مانده، به رویت باز می‌کند. حتی اگر هم‌اکنون قادر به دیدنش نباشی، بدان که در پس گذرگاه‌های دشوار باغ‌های بهشتی قرار دارد. شکر کن! پس از رسیدن به خواسته‌ات شکر کردن آسان است. صوفی آن است که حتی وقتی خواسته‌اش محقق نشده، شکر گوید.